ianachim Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 (editat) la cum arata meteo se pare ca vom avea vreme ok care baga un munte ? lejereanu pe la 11.00 - 11.30 intoarcere pana se intuneca eu oricum merg ca vreau sa.mi probez noul portbagaj de schiuri pe moto............so Editat Ianuarie 8, 2009 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 la cum arata meteose pare ca vom avea vreme ok care baga un munte ? lejereanu pe la 11.00 - 11.30 intoarcere pana se intuneca eu oricum merg ca vreau sa.mi probez noul portbagaj de schiuri pe moto............so :-) nu arata ok meteo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 inca se mai merge pe moto la temperaturile astea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2009 (editat) :-) nu arata ok meteo ... hi hi hi mie aici imi da cu soare ca mai e si cu -9 asta nu'i bai http://weather.yahoo.com/Bucharest-Romania...ast.html?unit=c Editat Ianuarie 8, 2009 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 ca vreau sa-mi probez noul portbagaj de schiuri pe moto. Cum arata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2009 si vesta doream sa o iau la proba /index.php?...p;#entry1642992 sambata a picat din motiv de job dar DUMINCA IES MACAR PANA IN PLOIESTI SUPER TARE SOARE ASFALT USCAT NU A FOST PLOIESTI A FOST SINAIA CA ERA PREA FRUMOS PT UNA SCURTA VESTA ISI MERITA INZECIT BANII 2 GRADE AFARA 140 KM/H UN TRICOU DE BUMBAC VESTA MINUNE GEACA MOTO REVIT AM MAI OPRIT CURENUL SPRE VESTA CA ERA PREA CALD/............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 si vesta doream sa o iau la proba /index.php?...p;#entry1642992 sambata a picat din motiv de job dar DUMINCA IES MACAR PANA IN PLOIESTI SUPER TARE SOARE ASFALT USCAT NU A FOST PLOIESTI A FOST SINAIA CA ERA PREA FRUMOS PT UNA SCURTA VESTA ISI MERITA INZECIT BANII 2 GRADE AFARA 140 KM/H UN TRICOU DE BUMBAC VESTA MINUNE GEACA MOTO REVIT AM MAI OPRIT CURENUL SPRE VESTA CA ERA PREA CALD/............... si presupun ca ai plecat pe la pranz..ca la 10-11 erai inca pe forum... Data aviatoare spune si tu mai din timp,, ...de ezemplu...sambata 17 ianuarie...sau duminica 18...CEVA ?.....ca cica se anunta frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2009 si presupun ca ai plecat pe la pranz..ca la 10-11 erai inca pe forum... Data aviatoare spune si tu mai din timp,, ...de ezemplu...sambata 17 ianuarie...sau duminica 18...CEVA ?.....ca cica se anunta frumos... am iesit din buc pe la 13.30 si am intrat pe la 15.30 am mers pe centura la dus si la intoarcere am intrat prin oras/ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 pt tine...eu m-am dus pe zapada sambata ...ce-i drept cam cu saniutza...dar a fost dragutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freedom Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Tati, Ce-i cu oroarea aia de carcalete de emblema ?! Nu uita ca BMW este marca inregistrata !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Tati,Ce-i cu oroarea aia de carcalete de emblema ?! Nu uita ca BMW este marca inregistrata !!! Perfect adevarat.BMW este marca inregistrata !! Da' vezi ca sunt niste sariti de pe fix ce urmeaza sa inregistreze si marca lor BktMW ! Io le dau ceva sanse ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freedom Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Faptul ca la un moment dat pe un traitor oarecare lipsit de originalitate nu-l duce mintea decat sa corceasca la nivel de kitch doua marci celebre, nu face dacat sa ne mahneasca... Oriunde in lume o emblema cu recunoastere internationala are doar forma si culorile ei si este un motiv de mandrie... Odinioara se numea blazon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Faptul ........nu face dacat sa ne mahneasca... Pe cine "ne" ? lasa copiii in pace ...nu fac rau nimanui ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 ups! emblema, emblema ... si! o poza ceva! cum a fost la sinaia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate