Sari la conținut

nils

Membra
  • Număr conținut

    186
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nils

  1. Salut, de unde pot sa imi iau si eu o baterie buna pt bmw f 650 gs ? In Bucuresti ...
  2. Salut, de unde mai pot cumpara o baterie yuasa ? La un pret rezon . Ultima am luat-o acum 5 ani de la Buzoianu dar nu mai dau de el.
  3. Salut, daca vrei sa cumperi nu stiu, dar aici, in miami de ex, pretul de inchiriat variaza intre 80 si 140 $ pe zi pe langa care mai pui taxe( diverse taxe de ale lor) asigurarea(minima evident) siajungi cam la 180-200 pe zi. Ceea ce,mie mi s-a parut cam mult. Asa ca am inchiriat frumos o masina si platesc 300 pe saptamana.
  4. Salut!, Am poposit de o saptamana in Miami. Stie careva de unde pot sa-mi inchiriez un bmw mai ieftin? E careva pe aici care ar putea sa ma ajute?
  5. Mi s-a rupt o spita la roata din spate. Stie careva de unde pot sa iau una si unde sa echilibrez roata (eventual)?
  6. pe langa cabana cativa copaci sau un umbrar de orice fel nu ar prisosi defel. Totul a fost minunat dar nu am gasit umbra pe o raza de 2 km. Prelata aia nu prea tinea de nimic. De data asta cred ca va trebui sa ne fereasca de ploaie . Spor la treaba si sa ne vedem cu bine!
  7. Aiurea... a fost la nutritionist!
  8. schimb oglinzi GS ( rotunde) cu oglinzi model F 650 model patrat!!!!
  9. Deja s-a initiat cu tot cu preturi respectiv si cort si cazare pt fiecare buzunar pe topicul de intalnire a bmw 2010.Cred ca nu toti sunt amatori de cort. Dar pt toti exista solutie.
  10. iese careva maine pe la 9-10 la o plimbare? pe langa bucuresti asa usor de incalzire..
  11. maine dim pe la 9,30-10, inca nu am stabilit unde dar si asfalt si ceva off. deocamdata suntem 3 bmw. un gs si 2 dakar. spun asta sa se stie ca ne mai bagam si pe langa drum si daca nu e o mobra potrivita sa nu-si strice excursia.
  12. Vreau si eu doua seturi. Poate este mai ieftin transportul! Pt. Bucuresti.
  13. mie una , din ce a zis barbish nu mi s-a parut ca vrea doar cateva cadre frumoase si un rasarit de soare pe coclau. si intradevar o chestie de genul asta tre discutata fata in fata. sa stim toti ce se vrea exact. si dupa aia se poate forumiza la nesfarsit cu organizarea.
  14. mda.. se pare ca atunci cand am zis ca poate la sfarsit facem ceva eveniment artistic cu ce se pricepe fiecare in domeniu am atins un punct fierbinte. dar eu am crezut ca o sa fim doar noi si ne manifestam artistic cum ne taie capul. nu un platou de filmare ambulant....familia mea lucreaza tot in cinematografie si stiu exact cam cum si ce se intampla. o astfel de tura nu iti ofera libertati si dintr- placuta vacanta se ajunge la o luna de stres in care mai important o sa fie cum iese filmul decat tura in sine.... nici eu nu vin, nu din cauza ca as face figuratie gratis ci din cauza ca nu mai e tura care era initial.
  15. si eu imi doresc foarte mult o asemenea excursie dar va las pe voi cu organizarea caci sincer in afara de harta(busola) nu-mi tre nimic. de dormit o sa gasim unde.. de mancat sigur nu murim de foame...benzinarii.. gasim prin sate... in rest tot cu arta ma ocup si eu.. asa ca ne vom intelege sigur. cat despre final daca tot suntem asa multe creiere artistice cu unelte diferite putem sa facem o expozitie( un eveniment) la final ( cu film , foto, grafica, pictura) nu stiu.. ceva de genul asta. nu stiu sa se fi facut pe tema asta ceva profi in romania
  16. Pai sa spui cand te hotarasti, caci mai suntem 2 .
  17. /index.php?showtopic=462587 si pentru cei care nu stiu............
  18. /index.php?showtopic=462587 pt cei care nu stiu ............
  19. eu am unul de vanzare ( modelul vechi din 95) acum am asta nou pe injectie. pt coclau ala vechi se preteaza mai bine doar ca daca o pui jos tre sa astepti nitel pana ii vine gazul. asta nou e ok la drum intins.daca vrei coclau cu el, iti tre crash baruri pt ca e totusi o idee mai joasa. asta nou consuma si ceva mai putin. dar la ala vechi intretinerea si chestii de reparat sunt mult mai ieftine..plus, o carburatie o faci si tu daca te pricepi nitel sau la orice atelier. la cel nou...AB te paste... deci .. in functie de bugetul pe care vrei sa-l aloci acestei mobre si ce vrei sa faci cu ea.
  20. mai stiu pe cineva care a patit asa si dupa ce si-a resetat cdi-ul pe tester a functionat bine.
  21. eiii... de ce spui asta? clubul BktMW a aparut TOCMAI ca sa iesim din porceala de pe alte topicuri nenumite...ale unor renumiti
  22. OTV? uite aici OTV!!! mesaj de la ENDURISTUL catre mine. Vrea sa va comunice ceva si nu stie cum. Asa ca m-am gandit sa-l ajut si sa va impartasesc durerea lui. Nu erai prietena cu Codrut cand am fost cu el, Robert si Daiana la Herculane.La intoarcerea spre casa am oprit la o carciuma sau restaurant si am mancat toti micul dejun plus suc sau apa.Codrut si Robert nu mai aveau bani si le-am platit eu.Banii inapoi cred ca i-am vazut doar de la Robert(dar nu mai sunt sigur).O alta datorie a facut-o Daiana cand a fost nevasta-mea la ea la cabinet.I-a cerut 30 de lei ca sa-i repare fateta unui dinte,Cici(nevasta-mea) i-a dat 50 si a primit rest doar 10 ramanand datoare Daiana cu restul,bani pe care nu i-am mai vazut pana azi desi ne-am mai vazut intre timp.Nu am mai zis si de o umbrela uitata in cabinet si negasita. Dar cum sunt sume mici nu m-a interesat in mod special recuperarea lor si d-aia n-am zis nimic,pana acum cand m-a uimit rautatea lui Robert.Eu cand l-am cunoscut era un baiat timid si cu bun simt ,dar ceva l-a stricat.
  23. aha.. deci ne vedem joi ,da? Mesaj completat Stai linistit ca nu va cer datoria inapoi.Mi-am luat gandul de la ea. ce datorie??
×
×
  • Creează nouă...