nflt Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 ...distinsa mea pompă de benzină "plânge" pe undeva...Âştie careva, pe undeva, materie primă pentru a confecționa aÂşa ceva.... NB: este o membrană formată din pânză impregnată într-un cauciuc rezistent la perfida benzină; pe undeva trebuie să fie produsă, căci cei care fabrică membrane folosesc această materie primă... ... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Nu stiu cum arata membrana de la pompa ta, dar poate merge improvizata dintr-o membrana de la o pompa de dacie (costa cam 3rol) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Noiembrie 15, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2005 Nu stiu cum arata membrana de la pompa ta, dar poate merge improvizata dintr-o membrana de la o pompa de dacie (costa cam 3rol) ...nowp...îmi trebuie materie primă virgină de aprox 10-11/7-8 cm....pe care s-o decupez pe formă Âşi să-i dau găuri pe margini....că d-aia cu gaură pe centru am Âşi eu (acuma)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate