50bani Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 vreau si eu un enduro acum si trebuie sa aleg intre aceste doua modele, asa ca m-ar interesa parerile voastre despre probleme sau cat sunt de fiabile... orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 (editat) Satul de scandalurile care ieseau mereu la topicurile comparative intre diverse modele, am conceput topicul recenziilor. Despre Yamaha XT600E, user-ul Ekkemu a scris super ok. Gasesti aici acest topic : Topicul RECENZIILOR - Motociclete Adventure (enduro-touring si touring-enduro) Sper sa te ajute ce vei gasi acolo. Bafta si numai bine ! Editat Ianuarie 11, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prisihayabusa Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Eu am yamaha xt 600 e modelul din 1997 3tb si nu pot sa spun decat ca este o motocicleta foarte fiabila si ascultatoare.consum destul de mic undeva in jur de 4l la suta de km. desi sunt mic de inaltime 1,64 ma descurc destul de bine,ciclistica o face sa o simti ca pe o bicicleta sub tine si la viteze foarte mici parerea mea este ca e o motocicleta foarte reusita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Eu am yamaha xt 600 e modelul din 1997 3tb si nu pot sa spun decat ca este o motocicleta foarte fiabila si ascultatoare.consum destul de mic undeva in jur de 4l la suta de km.desi sunt mic de inaltime 1,64 ma descurc destul de bine,ciclistica o face sa o simti ca pe o bicicleta sub tine si la viteze foarte mici parerea mea este ca e o motocicleta foarte reusita Cam asta pot spune si eu de Domiul meu, model '96. Fiabil, usor de intretinut, usor de tinut, o placere la viteze sub 90-100, fara probleme peste, mai ales daca ai si parbriz. Poti sa te uiti pe topicul recenziilor, sau la topicurile fiecarui model, in sectiunea Enduro Touring & Adventure. Cred ca vei gasi mai mult detalii decat aici Numai bine si sa ne vedem pe doua roti de enduroaica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 SALUT PAREREA MEA CA AMBELE SUNT CAM PE ACCESI UNDA.RAMANE DE GUSTUL FIECRUIA,DE CE ITI PLACE MAI MULT. MAI E CEVA DACA ITI PLAC AMBELE CE GASESTI MAI BUN LA BANI CE I AI SA AIBA KM PUTINI,ASPECT ETC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Daca doresti un Dominator in stare tehnica ok cu toate consumabilele schimbate cauta aici: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...992-135256.html Pret: 5500 RON. Tel 0752 312097 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 (editat) Daca doresti un Dominator in stare tehnica ok cu toate consumabilele schimbate cauta aici: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...992-135256.html Pret: 5500 RON. Tel 0752 312097 DE LA CONSTANTA MPANA LA ORAVITA CARAS-SEVERIN SUN MINIM 800 KMASA CA TE MAI COSTA O GRAMADA DE BANI SA IL ADUCI.SI DOMI DIN 92 AM GASIT SI LA 1000EU,POATE IN STARE MAI BUNA CA CEL DE LA CONSTANTA. MARIUS B.HONDA DOMINATOR 1000 EU Editat Ianuarie 15, 2009 de cs-marius-b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate