Rudi Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 @Rudi:Guy.til ma provoaca,dude..am inteles ca esti un baiat de treaba(da' pt o caramea moka ti-as face si eu reclama!) Pai,sa treci pe aici sa te servesc cu diverse chestii dulci din partea casei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_leulet Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Toata lumea vinde tot. Eu cumpar : anvelopa moto 150/60ZR17 , noua daca se poate... cel mai mic pret ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat August 4, 2009 Autor Share Postat August 4, 2009 Toata lumea vinde tot. Eu cumpar : anvelopa moto 150/60ZR17 , noua daca se poate... cel mai mic pret ? 0765 994 551 - Rudi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Mai am loc de 1 - 2 motoare pe comanda din Italia, plec cat mai curand transportul se face cu un mercedes sprinter in care motoarele au destul loc si nu se zgarie sau alte probleme... pret :400 - 500 euro cu totul contact: Septimiu 0752447970 id mess: septimiu_21 septimiu_21@yahoo.com plecarea: max. 15 august 2009 se poate veni cu noi daca se doreste ( pt mai multa siguranta si sa vada omu ce cumpara)...mai ok de asa nu se poate ...facem tot ce se poate k sa fie bine mai ales k-i criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 (editat) Mai am loc de 1 - 2 motoare pe comanda din Italia, plec cat mai curand transportul se face cu un mercedes sprinter in care motoarele au destul loc si nu se zgarie sau alte probleme... pret :400 - 500 euro cu totul contact: Septimiu 0752447970 id mess: septimiu_21 septimiu_21@yahoo.com plecarea: max. 15 august 2009 se poate veni cu noi daca se doreste ( pt mai multa siguranta si sa vada omu ce cumpara)...mai ok de asa nu se poate ...facem tot ce se poate k sa fie bine mai ales k-i criza Moca daca se poate sa aduci pentru baietii din Buzau,asa din omenie... Editat August 5, 2009 de Rudi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Aduc echipamente moto ... orice .. de la cizme .. manusi ... casti ... combinezoane ... de dorit comenzi mai mari .. sau produse scumpe. Aducem shoei x spirit .. la preturi mici .. combinezoane alpinestar noi .. 1-2 piese .. preturi mici .. orice ... aducem si evacuari sport ... pentru detalii id motociclistcom sau pm. Comenzile se fac cu un avans la care se ofera factura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Yamaha XS 400. Detalii in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 dezmembrez honda vfr din 1999 .....calin 0745175277 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiucrs Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Am si yo o intrebare: Gasesc un service moto in Buzau? Unde se afla? ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Ete unu SURUBEL cica face din c.a.c.a.t. bici si mai si trasneste ,cica tot biciul este o pleasna ,pa aleea basca in spate la indiana ,foarte foarte dikisit baiatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raschye Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=220324 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=ac&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiucrs Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Ete unu SURUBEL cica face din c.a.c.a.t. bici si mai si trasneste ,cica tot biciul este o pleasna ,pa aleea basca in spate la indiana ,foarte foarte dikisit baiatu Si cum il gasesc? Un numar de telefon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 (editat) ,pa aleea basca in spate la indiana .... Si cum il gasesc? Un numar de telefon?ete acolo Editat August 9, 2009 de PBK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 another future customer!!!! hi-hi-hi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 another future ex-customer hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 te mananca limba??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Am si yo o intrebare: Gasesc un service moto in Buzau? Unde se afla? ms. 0765 994 551-Rudi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weirdo Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 imi pare rau sa o spun..da' vand viroaga negociabil..rezonabil..fara rate si pt search: vand yamaha virago xv 535 negociabil fara tva...jihaad! Mesaj completat in figura alaturata apare si proprietarul..respectiv scumpa mea mama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 sunt uimit cate ateliere moto avem... si nici nu a plouat asa mult vara asta... (aluzie la proverbul cu ciupercile) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 sunt uimit cate ateliere moto avem...si nici nu a plouat asa mult vara asta... (aluzie la proverbul cu ciupercile) Ehe,avem si multi D.I.Y....Aluzie la proverbul "ti-o faci cu mana ta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Mai am loc de 1 - 2 motoare pe comanda din Italia, plec cat mai curand transportul se face cu un mercedes sprinter in care motoarele au destul loc si nu se zgarie sau alte probleme... pret :400 ~ 500 euro cu totul contact: Septimiu 0752447970 id mess: septimiu_21 septimiu_21@yahoo.com plecarea: max. 15 august 2009 se poate veni cu noi daca se doreste ( pt mai multa siguranta si sa vada omu ce cumpara)...mai ok de asa nu se poate ...facem tot ce se poate k sa fie bine mai ales k-i criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 0765 994 551-Rudi Stiu un baiat a dus motocicleta la Rudi un fzr si a luato+ndarat r1 tuning,si mai stiu pa unu care a dus un gixer de 600 din 1994 si a luat nap un k8 de 1000 omu e tare de tot ,si cica la asta pleci si cu rezervoru full Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marioso Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Vand 2 combinezoane, manusi,genuchere si geaca detalii: /index.php?showtopic=410215 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 asa arata .. pret 160 E (la tine acasa ) avem cam toate marimile ... de la xs la xxl !! pentru comenzi 0727336136 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate