bassu86 Postat Iunie 16, 2009 Autor Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) macar am prietena lab%$giule Si nu va mai ofticati cand va spune cineva ca gresiti...asta e adevarul..nu sunteti cea ce pretindeti a fi. Editat Iunie 16, 2009 de bassu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Iunie 16, 2009 Autor Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) Vai ce vocabular aveti mai deontologilor... pai asa se vorbeste pe un forum? Mai ales membrii staff-ului Ce exemplu dati voi pentru tinerii scuteristi din Brasov Moderatorii vostrii cam abuzeaza de functia lor... Editat Iunie 16, 2009 de bassu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Vai ce vocabular aveti mai deontologilor... pai asa se vorbeste pe un forum?Mai ales membrii staff-ului Ce exemplu dati voi pentru tinerii scuteristi din Brasov Moderatorii vostrii cam abuzeaza de functia lor... la naiba... puteam sa jur ca era IP-ul lu' bostoaica 1. se scrie "vostri" si "ceea". 2. e forumul nostru, facem ce vrem (la csbv.ro/forum ma refer). 3. esti pe motociclism.ro nu pe scuteristi.ro, deci nu prea sunt tineri scuteristi pe aici. de fapt nu... exista si posesori de scuter tip motor... 4. un tanar inocent nu intelege aluzia din expresia "asfalt uscat si pasarici ude"; 5. ce ai scris aici e mult mai vulgar decat expresia mai sus mentionata. 6. de ce te agiti atata pentru ce face csbv.ro sau membrii? revin, esti pe motociclism.ro, adica un forum de motociclisti. scuteristii de aici ii numeri pe degete si sunt impartiti in 4 categorii: csbv, ex-csbv, posesori de scuter-motor si restul. parerile sunt deja formate, nu prea ai de unde face recrutari si oricum nu urmarim asta. parca ai ales sa pleci; ce e cu atata telenovelism? vrei sa te angajezi la OTV/DDTV sau Click! si ai nevoie de un portofoliu? din punctu' meu de vedere discutia e incheiata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Iunie 16, 2009 Autor Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) georgica P**a mica..eu zic sa taci din gura..am auzit ca pe acolo prin racadau ,pe langa Padina umbla golanii, si au boala pe chinazariile rosii pe unul cica o sa-l arunce in fantana din parc..eu zic ca daca tot ai gura mare trebuies sa ai si co***le mari..ca sa poti comenta.Eu zic sa ai grija pe unde parchezi , daca vad golanii kimko ala al tau..Vaiiii mai e si rosu..eu zic sa ia grija...imi fac griji pt tine..asa ca ciocu mic si joc de glezne... Editat Iunie 16, 2009 de bassu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) ca de obicei. cand ramai fara replici treci la amenintari de ordin fizic... e bine ca indiferent ce s-ar intampla chinezariei rosii stiu cel putin unu' care a dat in scris ce are de gand sa faca, asa ca si daca se-ntampla sa n-o mai gasesc deloc am cel putin 1 suspect ah si era sa uit. e forum, trebuie postate informatii de interes general. pentru probleme personale apeleaza cu incredere la PM (Private Message, sa nu crezi ca te-njur) sau la messenger. Editat Iunie 16, 2009 de anothergxg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Iunie 16, 2009 Autor Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) ca de obicei. cand ramai fara replici treci la amenintari de ordin fizic... e bine ca indiferent ce s-ar intampla chinezariei rosii stiu cel putin unu' care a dat in scris ce are de gand sa faca, asa ca si daca se-ntampla sa n-o mai gasesc deloc am cel putin 1 suspect ah si era sa uit. e forum, trebuie postate informatii de interes general. pentru probleme personale apeleaza cu incredere la PM (Private Message, sa nu crezi ca te-njur) sau la messenger. eu doar am auzit ca asa se face pe acolo...am spus eu ca fac asa ceva...dar vaaaiiii ai interpretat gresit...eu doar eram un coleg bun si te-am atentionat...doar ti-am zis sa ai grija.. Vai Doamne , la ce te gandesti...asa ceva.... PS: era pentru interes general..Toti care au kimko rosu si-l parcheaza pe langa padina sa aiba grija...mai ales ce-i care-l lasa pe partea cu parcul... Editat Iunie 16, 2009 de bassu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockaru Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 macar am prietena lab%$giule Si nu va mai ofticati cand va spune cineva ca gresiti...asta e adevarul..nu sunteti cea ce pretindeti a fi. bravoo! Esti un nasol cu lant de aur la gat si creierul gol care ameninta lumea aiurea pe forum, si crede-ma, o sa iti iei p**i in bot din orice directie in intersectie de o sa faci colectie, iti doresc sa ti iei de bani lumanari si pastile, ne bucuram sincer frate, iti meriti soarta, cauta ne in 20 de ani cand ti se va deschide poarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ungadrian Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 Daca tot incearca, ar putea sa schimbe ceva.... sa-si schimbe scuterele cu motoare! ce mentalitate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Intrebare: pentru o Aprilia RS50 iti trebe permis A1 sau merge si cu cursu de legislatie rutiera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 In sfarsit devine si formumu asta mai palpitant. daca voiam scandal pana acum sau distractie trebuia sa intru pe topicu accidente sau mai stiu io ce topicuri de pe la bucuresti. syth daca ii urasti asa tare nu-ti mai fa probleme ca se casapesc intre ei. daca vindeti bilete la macel dati un PM Grow up! PS : djeeckxxxx-ule sau cum te cheama daca ma mai enervezi stiu unde stai si am un prieten care sta langa tine si ai motor negru mat si ai grija daaa ca poate ti l vopsesc rosu si dupa ti l fur...si daca e te si bat ..daca nu eu, am un prieten... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Daca RS50 (are 49,x cm3) se poate conduce doar cu legislatia.(Cel putin asa stiu eu.Daca gresesc rog pe cineva sa ma corecteze) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gixu Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 In sfarsit devine si formumu asta mai palpitant. daca voiam scandal pana acum sau distractie trebuia sa intru pe topicu accidente sau mai stiu io ce topicuri de pe la bucuresti.syth daca ii urasti asa tare nu-ti mai fa probleme ca se casapesc intre ei. daca vindeti bilete la macel dati un PM Grow up! PS : djeeckxxxx-ule sau cum te cheama daca ma mai enervezi stiu unde stai si am un prieten care sta langa tine si ai motor negru mat si ai grija daaa ca poate ti l vopsesc rosu si dupa ti l fur...si daca e te si bat ..daca nu eu, am un prieten... daca te mai iei de oameni s-ar putea sa te arzi, ba labagiule the other side of the 999 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ungadrian Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Daca RS50 (are 49,x cm3) se poate conduce doar cu legislatia.(Cel putin asa stiu eu.Daca gresesc rog pe cineva sa ma corecteze) daca este omologat RAR ...DA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matroz Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Ceva tipic romanesc. Daca vrei sa faci ceva constructiv, imediat apar binevoitori care sa te critice, sa te bage sub pamant si ar face orice ca sa-ti taie cheful de a mai face ceva. Va felicit pentru initiativa si va sfatuiesc sa nu bagati in seama pe orice papagal ca Bassu, pe care de altfel il cunosc foarte bine. Stiu ca este un cameleon cu 2 fete, ii place sa se umfle in pene dar cand e vorba de fapte numai gura de el. Si daca mai aud ca-i infloreste gura de cuvinte care n-au ce cauta pe acest forum, va mai povestesc si altele despre el si prietenii lui... (stie el despre ce vorbesc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat August 7, 2009 Autor Share Postat August 7, 2009 Ceva tipic romanesc. Daca vrei sa faci ceva constructiv, imediat apar binevoitori care sa te critice, sa te bage sub pamant si ar face orice ca sa-ti taie cheful de a mai face ceva. Va felicit pentru initiativa si va sfatuiesc sa nu bagati in seama pe orice papagal ca Bassu, pe care de altfel il cunosc foarte bine. Stiu ca este un cameleon cu 2 fete, ii place sa se umfle in pene dar cand e vorba de fapte numai gura de el. Si daca mai aud ca-i infloreste gura de cuvinte care n-au ce cauta pe acest forum, va mai povestesc si altele despre el si prietenii lui... (stie el despre ce vorbesc). matroz = noob iti faci singur reclama la club? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N00B Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 matroz = noob iti faci singur reclama la club? Simpaticule, matroz are o bere de la mine oricine ar fi el, daca era clona mea fi sigur ca postul era o idee mai acid. Pana una alta vezi-ti de treaba. Eu asta am facut. Ok? Daca ai ceva sa imi zici te astept face to face. Si nu imi fac reclama la club, nu e clubul lui tata si nu are nevoie de reclama. Asfalt! P.S. Daca ai nevoie de lamuriri te astept pe privat, sa lasam forumul in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockaru Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 (editat) angajez detectiv particular Editat August 24, 2009 de rockaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morales Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Mai baieti, initiativa a fost buna.. Dar ati facut varza topicu' asta Singurul lucru util care se poate afla in cele 6-7 pagini certuri este adresa voastra www.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Am reusit sa aparem in ziar si la TV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Septembrie 3, 2009 Autor Share Postat Septembrie 3, 2009 Am reusit sa aparem in ziar si la TV. Felicitari.In sfarsit ati reusit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
QUAD Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 (editat) 2 poze pt colegu cu honda ma gandeam ca o sa ti placa Editat Octombrie 17, 2009 de QUAD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Octombrie 19, 2009 Autor Share Postat Octombrie 19, 2009 2 poze pt colegu cu honda ma gandeam ca o sa ti placa Ce frumusete (.. Mesaj completat Ce frumusete (.. am vazut ca aveti o copie dupa hinda fazz..la ce pret e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
QUAD Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Ce frumusete (..Mesaj completat am vazut ca aveti o copie dupa hinda fazz..la ce pret e? 1490 euro in realitate arata mai bine (pe 13 Decembrie nr 84) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Noiembrie 7, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2009 (editat) 1490 euro in realitate arata mai bine (pe 13 Decembrie nr 84) cat costa la modelul asta un vitezometru? Editat Noiembrie 7, 2009 de bassu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radumuf Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Am auzit niste zvonuri cum ca daca n-ai carnet categoria A1 sau A nu te mai poti da cu scuterul. cica s-ar fi schimbat nush ce la legislatie din 1 luna asta. stie cineva ceva sau ceea ce am auzit io e o mare minciuna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate