Andi Postat Decembrie 8, 2003 Share Postat Decembrie 8, 2003 In poza (daca o sa apara) sint eu cu cazanu' (gpz750 din 84) si Andrei cu v-maxul!Am luat gepezeul pentru ca era ieftin si citisem lucruri bune despre el!In 83,cind a aparut modelu' cu pricina,Wayne Rainey a cistigat wsbk calare pe una!N-am avut probleme cu ea si pentru virsta ei avea performante bunicele!Din pacate n-o mai am pentru ca a fost tavalita destul de rau si n-am mai recuperat-o!Singura ciudatenie era ca la viteza mare,daca drumul nu era perfect,avea o oscilatie!Asta undeva spre viteza ei maxima (arata220-230)!Nu stiu daca facea asa pentru ca era amortizorul pe spate imbatrinit (era reglabil,cu aer) sau era o buba a modelului!Oricum s-a intimplat doar de doua ori in doi ani si nu a fost ceva critic,dar nici placut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Decembrie 8, 2003 Share Postat Decembrie 8, 2003 nice team Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 8, 2003 Share Postat Decembrie 8, 2003 nice kawa pacat ca are carena aia pe ea. parerea mea: mai bine fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 12, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2004 nice kawa pacat ca are carena aia pe ea.parerea mea: mai bine fara Asa era,n-am pus eu nimic pe ea!Inainte de accident am mers fara ea o vreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Ianuarie 13, 2004 Share Postat Ianuarie 13, 2004 cred ca arata mai bine fara carena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 27, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2004 Cazanu' e din nou printre noi!(undeva la Cimpina) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Ianuarie 27, 2004 Share Postat Ianuarie 27, 2004 Stiai ca au facut si un model turbo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 28, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2004 Stiu!Am auzit despre el ba ca a fost exceptional,ba ca a fost catastrofic!Nu stiu ce sa cred! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 3, 2004 Autor Share Postat Februarie 3, 2004 Dupa accident am zis ca n-o mai repar,ca si asa vroiam ceva mai nou si mai puternic!Numa' ca intre timp s-au schimbat datele (financiare) problemei asa ca acum balosesc la bunurile altora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 12, 2004 Autor Share Postat Februarie 12, 2004 cred ca arata mai bine fara carena. Cam asa arata fara carena(nu-i asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 12, 2004 Autor Share Postat Aprilie 12, 2004 Asta-i jucaria cu care a cistigat Rainey wsbk! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Mai 26, 2004 Autor Share Postat Mai 26, 2004 Asa arata bordul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat August 11, 2005 Autor Share Postat August 11, 2005 Acum citiva ani (vreo patru cred) , cind mi-am luat jucaria din poza eram convins ca nu o sa-mi trebuiasca mai mult. Am avut noroc (intr-un fel ) si m-am putut "da" cu multe motorete noi ..si norocul asta s- intors impotriva mea. De ce zic asta? Pai eu fiind in "pozitia" ca nu am motor am vazut azi un topic al cuiva care tocmai isi luase un cbr600 f2 sau f3 si mi-am dat seama ca nu mi-as mai lua asa ceva,desi motoreta aia arata foarte bine. Dupa citeva mii (mai multe) de km pe 1000rr sau zx10 (nu mai spun altele ca sa nu va plictisesc) pur si simplu motoreta aia nu ma mai atrage. Si ea ,in comparatie cu gpz-ul despre care vorbeam la inceput, e o nava spatiala. Sper ca nu s-a inteles ca ma dau rotund pentru-ca nu asta era scopul . M-am gindit apoi cam unde ar incepe nivelul de la care m-as mai bucura si cred ca mai "jos" de srad nu m-as mai "excita" prea tare. Asa ca,daca aveti okazia sa va "dati" cu motorete mai noi ca ale voastre dar nu vi le puteti permite, ginditi-va inainte .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate