englezul Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Toata lumea-i "agitata" cand trebuie sa aleaga, sa decida ce-i mai bun pt. el si implicit pt. motor... Aici ma refer la metode, materiale, ... ca sa iasa un motor impecabil vopsit, lacuit ... Ma intereseaza informatii legate de acest aspect, UNDE, CINE si METODE pentru pregatire, vopsire, lacuire carene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 pentru rezultate " the best off" contacteaza-ma la tel 0744 5821 48 sau 0723 683298 sau da un mesaj pe private. ofer servicii complete in gama tuning moto- vopsire, aerografie, lacuire, polishare, inclusiv reparatzii shi modificari carenaje. repar carene sparte, chiar shi cu bucazi lipsa( de preferat fara). toate lucrarile beneficiaza de factura shi garantzie. cosmin aka kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Noiembrie 19, 2005 Share Postat Noiembrie 19, 2005 Sper sa ajung si eu la nivelu' lu' kerosen Acuma doar ptr proprietatea personala si prieteni "lucru"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 19, 2005 Share Postat Noiembrie 19, 2005 Da` prin bucuresti nu lucrati niciunu?! ca vreau iarna sa`mi fac si eu motoru` (adica vopsit carene +jante...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 potzi trimite carenele shi rotzile cu o mashina la mine. nu shtii pe nimeni care face un drum prin zona? numai bine cosmin aka kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 (editat) Sper sa ajung si eu la nivelu' lu' kerosen Acuma doar ptr proprietatea personala si prieteni "lucru"... Te nasti cu talent faci si "Artele Plastice", mai cate o expozitie si ajungi precum Kerosen. Mama ce ciuda mi-i'! Cum altii pot si io ba? Editat Noiembrie 21, 2005 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 REVERSE ,MAPOTI GASI LA 0720636028, PENTRU CE AI DE FACUT DA-MI UN TEL SI TE LAMURESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate