Rareshamico Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 salut,am o cagiva elefant de 125 power valve 2 timpi,carburator de'lortto,ia-m pus acum 1 luna filtru sport pentru performante mai bune,cu filtru original nu mergea,mai mult de 5.000 de rpm nu se accelera...asa lasa-m deoparte asta,pana acum 2 zile mergea de rupea asfaltu,se accelera 9000 de rpm schimbam la 8000 lejer,si dintr-o data a inceput sa nu se mai accelereze,daca o accelerez pe loc se duce in 10.000 si dupa da in "nas" si mai mult de 6000 nu mai vrea,ce pot sa ii fac,ia-m schimbat azi bobina,degeaba nimic...o avea cumva platina? bujia am schimbat-o de 100 de ori si degeaba,chiar mai rau, p.s am bujie Brisk iridium si e singura cu care mai da semne de viata... niste sfaturi va rog mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Tipic...Curata carburatorul si verifica muzicuta..ah da,curata bine si filtru de aer.O sa mearga bine.Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtazy_01 Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 filtrul de aer zic ca e de vina;). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz7 Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Salut,Rareshamico.. am si eu o intrebare. Unde ai gasit bobina? Am si eu o cagiva elefant ca a ta si as avea nevoie de bobina, poate si de stator, ca nu mai am scanteie deloc:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Februarie 3, 2009 Autor Share Postat Februarie 3, 2009 Salut,Rareshamico.. am si eu o intrebare. Unde ai gasit bobina? Am si eu o cagiva elefant ca a ta si as avea nevoie de bobina, poate si de stator, ca nu mai am scanteie deloc:( vezi ca bobina e de gillera! are 3 fire care intra in ea si mi se pare ca inca unu care iese din ea! gasesti bobina dasta la gillera runner stalker etc! vezi si tu,si statoru nu la-m desfacut nu stiu ce e acolo:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate