cstelia Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Un amic are de vanzare acest rezervor. Nu stiu exact de la ce tip este, am gasit pe net o poza cu un Zundapp dar nu stiu exact de model este. Cine este interesat sa trimita o oferta pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Cred ca e vorba de modelul DB 250, pt ca cel de 200 avea rez ingropat in leagan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Ai PM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Este un rezervor de DB 200. Ofer 30 de euro. P.S.Jeane, ce tot ai nene cu rezervoarele ingropate in cadru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2009 Nu stiu ce sa zic... DB200 are altfel emblemele si busonul parca e mai ridicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Este un rezervor de db 200. Vitezele se schimba de pe rezervor si motocicleta are doar 3 viteze. Uita-te la db200pe care il vand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Este un rezervor de DB 200. Ofer 30 de euro. P.S.Jeane, ce tot ai nene cu rezervoarele ingropate in cadru? Pai, al meu era un DB 200 cu rezervorul ingropat in leagan, ce dreaku, doar nu am visat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Ma, tu nu ai avut niciodata DB. Ai avut poate DBK (KARDAN). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Ba era DB 200, cu acte, avea ITP-ul facut in 1997, ma faci nebun?! DA, lasa, asa e cum spui tu!(cel mai destept cedeaza primul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Jeane, era pe lant sau pe cardan? Cadru era facut din bete sau era din tabla ambutisata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 din cate stiu, cele facute din tabla ambutisata aveau rezervorul ingropat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 din cate stiu, cele facute din tabla ambutisata aveau rezervorul ingropat... Chiar asa.., etete, ca nu sunt nebun.Al meu era pe lant. Chiar asa.., etete, ca nu sunt nebun.Al meu era pe lant. Cadru din tabla ambutisata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 La DB-ul 200 din ani '30 are emblemele pe rezervor arata altfel.Eu cred ca e rezervor de zundapp DB 201 ani '50 exact ca cel din poza de mai sus a lui cstelia. Jeane,asta a fost Zundapp-ul tau?Este DBK 200 si probabil sa sters K-ul de pe talon Asta e si puch-ul 125 pe care il sti de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 La DB-ul 200 din ani '30 are emblemele pe rezervor arata altfel.Eu cred ca e rezervor de zundapp DB 201 ani '50 exact ca cel din poza de mai sus a lui cstelia. Jeane,asta a fost Zundapp-ul tau?Este DBK 200 si probabil sa sters K-ul de pe talon Asta e si puch-ul 125 pe care il sti de vanzare? Da, exact, si ai dreptate, era DBK, K-ul mi se stersese mie din minte ..,imi pare rau ca nu am luat si Puch-ul, il are un preten de-al eu, cred ca deja e reconditionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 Amicul meu are nevoie de bani urgent. Daca pana vineri nu mai primesc oferte, rezervorul "pleaca" tot in Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate