H3llriderr Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 daca stie careva de pe ce motoreta sunt bucatile astea si de unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Cred ca sunt de la carene, partea de pe interior, de langa rezervor sau ceasuri de bord. Nu stiu insa de la ce model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleks13 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 daca stie careva de pe ce motoreta sunt bucatile astea si de unde banuiesc ca zx9r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinRUSE Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 daca stie careva de pe ce motoreta sunt bucatile astea si de unde Cumva bucati dintr-o aripa fata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Cred ca sunt de la carene, partea de pe interior, de langa rezervor sau ceasuri de bord. Nu stiu insa de la ce model. Mai mult ca sugur ca astea sunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) Cumva bucati dintr-o aripa fata ? nu e o intrebare pt un concurs , chiar nu stiu de unde de la ce sunt , ca sa stiu la ce le folosesc , sa le vad etc stiti cum e , intr-o curte cu multe motare , vin pleaca , unele vin facute praf , la un moment dat mai gasesti piese de genu si nu sti de la ce erau . si daca mai merg folosite e pacat sa fie aruncate Editat Ianuarie 28, 2009 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleks13 Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 (editat) mai multe poze Editat Ianuarie 29, 2009 de aleks13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Seamana cu ceva plastice de pe interiorul carenelor (frontala sau laterala) sau cum a mai zis cineva mai sus, ceva care sa acopere pe la carena frontala in laterale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 vezi ca pe spate trebuie sa ai un cod si musai o rozeta cu data fabricatiei. Incearca sa pozezi astea si sa pui aici, poate ne dam seama macar de la ce motocicleta sunt si apoi e mai usor sa vezi de unde provin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleks13 Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 gata sa aflat. de la aripa de zx9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate