ispas_gsxr Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 dc am in talon 72kw inseamna 98cai..cum pot verifica dc am dynojet??unde??care mai aveti??acest model din buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 dc am in talon 72kw inseamna 98cai..cum pot verifica dc am dynojet??unde??care mai aveti??acest model din buc vezi ca e un topic special pentru posesori de gixxer .... 600/750/1000 ...toti anii ...intreaba`i pe ei ...acolo poate primesti un raspuns! ...cauta la Motociclete de viteza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 vezi ca e un topic special pentru posesori de gixxer .... 600/750/1000 ...toti anii ...intreaba`i pe ei ...acolo poate primesti un raspuns! ...cauta la Motociclete de viteza! Sau sa il puna pe stand sa vada cat scoate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 (editat) Nu cumva a fost inmatriculat in Frantza, sau intr-o tzara unde exista unele restrictii de putere a motocicletelor....de ex in Frantza nu poti inmatricula motocicleta cu o putere mai mare de 100Cai parca... Oricum nu m-as mira de loc sa fi gresit astia de la rar Editat Februarie 1, 2009 de RaceTuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 eu ca detinator si fan al motocicletelor al erei mai bine zis de 750 pot spune ca va fi o alegere buna...cred...acuma nu stiu ce vrei de la ea dar oricuym de tras trage ca nu e la fel de fiabila ca o honda aia e partea a doua dar in fond care e??? ce pot sa spun gsxr 750 e primul 750 in line four sportiv din lume originar din 1985 racit cu aer ulei parca o motocicleta cu un nume mare dar cu un palmares foarte mic... dar astea nu mai conteaza acum la 25 de ani de la lansare sper sa o folosesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ispas_gsxr Postat Februarie 11, 2009 Autor Share Postat Februarie 11, 2009 aveti idee unde pot masura puterea in buc??service??ce sa zic sunt multumit de ea...merge super bine..eram doar curios cu puterea..o am de aproape 2 ani..ce an e GSXR tau??in afara de consumabile skimbate la timp si niste contacte imperfecte lapartea electrica nu am avut probleme..ma refer mecanic...vre-un baiat care repara carene???doar cosmetizate..sa zic ar trebui....mi se crapa..au fost date cu lac ,asa am luato..ma rog..in buc dc se poate..care mai aveti modelul asta??92-95???astept rasp voastre!asfalt uskat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 de masurat puterea merge la united motors pe dynorun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate