tot_raz Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Buna ziua. As dori si eu daca se poate un parbriz mai mare pentru Yamaha TDM 850 3VD . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 (editat) AM incercat sa-ti dau u PM dar vad ca la tine nu exista optiunea...vreau niste informatii legate de un parbriz pt Stroama. Scuze, acum am observat ca mesageria mea era blocata. Am rezolvat instant. Ma gasesti si la 0722646373. Asa in general, pt un singur exemplar se pot face parbrize care se prind pe un suport nu direct de carena. In segmentul enduro turing majoritatea modelelor noi au acest sistem de prindere al parbrizului si bine inteles la chopere. Celelalte nu se pot face decat cu o matrita dedicata fiecarui model, ceeace presupune timp si costuri care nu pot fi acoperite decat prin producerea a zeci de parbrize. Eu am matrita pt Vstromul 650-1000 vechi care prin diferite decupari pe contur a produs parbrize pt multe motociclete inclusiv la XT1200 actual. Pt chopere am o matrita variabila care poate fi configurata dpdv raza de curbura sau profil la baza si varful parbrizului, dar toate acestea stau in aer nu lipite de carena si prins in suruburi de ea. Editat Octombrie 8, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 salut.Un parbriz mai inalt pentru yamaha xj se poate face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate