bb915 Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Am si eu o intrebare.... MC TRUST cand tine intalnire la TIMISOARA ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 mai fratilor da la targoviste nu se mai organizeaza nimik anul asta ? :P :D :P 8-9-10 septembrie 2006 se va tine intrunire la Targoviste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Am si eu o intrebare.... MC TRUST cand tine intalnire la TIMISOARA ???? poate anul viitor,nu se stie..... cea de anul asta s-a tinut la RaulSadului,langa Sibiu. vezi cva este un topic cu WRBW2006. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biu Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 mai fratilor da la targoviste nu se mai organizeaza nimik anul asta ? :lol: :lol: :lol: tu ce credeai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate