MOTOBRAND Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Eu am sumbra idee ca va trebui sa va intalniti in alta parte!! Nu de alta, dar pasarica aleia de la tembelizor, mi-a shoptit ca la orele 11, pe la arc , vor trece pe 1 decembrie, carutele noastre de la MApN, SPP, SRI in asha zisa defilare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Aha... iar fac astia reclama aia mascata la ARO ))))))) Am vazut si anul trecut un blocaj de trafic prin zona arcului, dar nu stiam ca e 1 Decembrie si ma intrebam daca nu cumva e vreo promotzie la ARO . Pai hai atunci sa stabilim alt punct strategic pentru joi. Etrusco sa fie, tot la ora 11:00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 Mah omulee da' ce talent de povestitor-comentator ai !? Frumos ad-notat, frumoase poze !! Si uite asa mi-am vazut urechile ... !! Multam si pentru Horinca de seara! Extraordinar de buna! Aia-i medicament, zau! Si pe Escu il pupic dulce-virtual ca m-a extras din casa si mi-a oferit o gura supraalimentata de aer ... cu placuttttttttelllllllle vibratii ale Natashei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate