englezul Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Hmmm noul meu motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Hmmm noul meu motor! Defapt e al meu dar colegul meu a uitat sa dea log-out si am postat pe numele lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Are far!!! Are faaaaaar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Sa traiasca si la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Bravos, bravos Sa ne vedem cu bine la anu pe d00 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Wellcome back Baiazide! keep it in 1 piece this time. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Bafta sa ai cu ea! Km. multi fara incidente! Ai vopsit-o acu sau ii alta? Da codita tot n-ai taiat-o!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Oh my god is it true?Ai faaar...si restu ce mai era in fatza....bravo omule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Dar nu inteleg de ce aripa fata e neagra ? N-ar fi fost mai frumoasa albastra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Dar nu inteleg de ce aripa fata e neagra ? N-ar fi fost mai frumoasa albastra ? Nope Eu am facut-o asa. Mai urmeaza autocolantele! Bafta sa ai cu ea! Km. multi fara incidente! Ai vopsit-o acu sau ii alta? Da codita tot n-ai taiat-o!! Am vopsit-o! Codita o sa o tai dar e cam frig afara si lene mare sa ma car cu sculele in curte --- In rest multumesc pt urari dar e greu sa o mentin intr-o bucata ca la stilul meu de condus... 15 dungi am pe rezervor in 4 ani (15 cazaturi/accidente/...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 E....sanatos sa fii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate