m_pank Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Salutare, tuturor! Putin cam tarziu, dar totusi am reusit sa obtin cateva poze de la intilnirea din Odorheiu Secuiesc (multumiri celor doua fete: Venuszka si Vesekriziske ), pe care le pun chiar aici sa vedeti si voi pentru ca a fost fain . Daca cineva mai are ... sa-le puna tot aici ... Sa avem iarna scurta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduro_mania Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 FOARTE TARE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 laser frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Vesekriziske superbe poze, si super intrunire!!!! mai scoatezti sivoi .. o sa-i zic la prieteni sa puna poze.. eu nu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Fumos,frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Wow foarte fain. Oare mai dureaza mult iarna??Sau inca nici nu a inceput? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smilord Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Wow foarte fain. Oare mai dureaza mult iarna??Sau inca nici nu a inceput? sper ca nu penrtu ca m- am saturat de zapada, scrie ceva despre intalnirea de la turda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 viatza frate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Dupa o juma de an am gasit pozele mele (asa stiut...) disparute... da dupa o aranjare de CD uri am gasit astia.... nu-s multe dar totusi il pun... decat sa ramana pe cd.. A fost SUPERRR intalnire si sper sa ne vedem si anul asta in cati mai multi dintre ele... ASFALT USCAT... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Superrrrrrrrrrrr !!!! Innebunesc cand vad iarba aia asa verde.... Oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate