zudiac Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 MERITA BANII??? NOU DA SAU NU?? http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDeta...mp;pageNumber=2 Kinroad XT 50 45 km/h NAGELNEU, 4Gang — EUR 579 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 nu e nici prima nici ultima motoreta din asta prezentata aici..e un fel de mobra de unica folosinta sau de sfert de sezon..dupa 2 luni o sa fii bucuros daca prostesti pe cineva sa iti dea 200 de eu pe el..renunta din start Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 chinezarie..proasta slaba si urata in draci!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PURE PASSION Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 nu e nici prima nici ultima motoreta din asta prezentata aici..e un fel de mobra de unica folosinta sau de sfert de sezon..dupa 2 luni o sa fii bucuros daca prostesti pe cineva sa iti dea 200 de eu pe el..renunta din start Caaaaaaaree doua luni?!?? Daca il tine doua saptamani sa zica mersi! Un prieten si-o cumparat un atv chinezaresc cu motor de 107cc si la saptamana i s-o stricat!Dupa aia nu stiu cum o reusit sa-l vanda (sa prosteasca pe careva) si...nu s-o invata-t...si-o mai cumparat cretinu' inca o motocicleta tot de aia chinezeasca numa' cu motor de 200! "Asta de 200 ma tineee.....mult...daca am grija de ea!".....si l-o tinut...doua saptamani si ceva!Sa nu cumva sa o cumperi.....si mai ales din germania!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Caaaaaaaree doua luni?!?? Daca il tine doua saptamani sa zica mersi! Un prieten si-o cumparat un atv chinezaresc cu motor de 107cc si la saptamana i s-o stricat!Dupa aia nu stiu cum o reusit sa-l vanda (sa prosteasca pe careva) si...nu s-o invata-t...si-o mai cumparat cretinu' inca o motocicleta tot de aia chinezeasca numa' cu motor de 200! "Asta de 200 ma tineee.....mult...daca am grija de ea!".....si l-o tinut...doua saptamani si ceva!Sa nu cumva sa o cumperi.....si mai ales din germania!!! asta e treaba cu chinezariile....unele chear merg mai mult. am un prieten cu un ranger de 125(first bike)..si de un an merge ca prima data...si un atv alaska...care si ala merge de ceva timp.oricum sunt paguboase... nu luati asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 despre aia mica e vorba...si are vreo 4000-5000 de km(numai coclau) si nu da semne de oboseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Martie 17, 2009 Autor Share Postat Martie 17, 2009 tot eu.... tot asa... ce ziceti de asta?? http://www.bikeshop.ro/uploads/file_174109_php3P7eaR.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 alta goanga!!!!aceasi parere!!!cauta ceva de firma!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Martie 17, 2009 Autor Share Postat Martie 17, 2009 tanx dau 1 bere cind ne vedem.... tanx again !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 (editat) daca vrei unu mic in genul chinezariei aleia era pe bikeshop un ktm de 49 micut tot cat aia cu roti mici pe 12 cu 14 la 700 euro.arata super dupa mine merita banu.si ala era motor te jucai cu el daca nu voiai ceva mare.avea racire pe apa..si nu se compara cu chinezariile astea!!!am vreo 4 pe acasa aduse de copilasi ca nu le mai merg.mereu ii lasa cate ceva.una luata de noua facut vreo 50 de km pe drum de tara normal fara forja sau ceva a picat motoru papa ulei mai ceva ca benzina.in 1 saptamana papa tot uleiul din motor(si km multi nu face ca nu are cum..maxim 50 prin absurd)....si sunt slabe de tot materialele..cand dai la kik se misca motorul cu suporti cu tot!! revin cu un link http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...005-160793.html asta e ktm-ul....daca vrei ceva in genul chinezariei aleia.. daca vrei mai mare: http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...000-172262.html sau http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...002-168182.html piston gasesti usor(si e squla) daca vrei 125 cmc http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...995-157208.html astea-s variante mai ieftine..dar daca dispui de ceva bani iei ceva si mai bun!!dar mai bine astea decat chinezariaie!!! Editat Martie 17, 2009 de lewa ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Martie 19, 2009 Autor Share Postat Martie 19, 2009 trebuie sa ma crezi ca le stiu.... dar mesterii nu au carti de identitate la ele.... asa ca.... de 125 nu poate sa fie vb. ca nu am carnet... deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Martie 23, 2009 Autor Share Postat Martie 23, 2009 http://www.bikeshop.ro/uploads/file_176222_phpxsoOcr.jpg ce ziceti de asta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Salut! @Zodiac: Ce ai postat tu in primul link e un PITBIKE si nu are nici o legatura cu un minienduro/cross sau sa nu mai vorbim cu un endurocross125. Geometria e total diferita, motorizarea la fel, piesele la fel. Minibike-urile cross sunt motociclete de performanta destinate copiilor pe cand PIT-urile sunt un fel de BMX pentru adulti. Acuma na, daca vrei ocazional sa dai lasa aiure pa zi! Sunt foarte fun de mers cu ele, dar nu cred ca duc mai mult de un sezon (bulit simeringuri, telescoape, lant/pinion tot) ; sunt facute pentru dirt-park-fun instantaneeu dar nimic serios. Acuma na, daca vrei numa fun eu zic ca merita investitia (in sensul in care un pit de 125 te da pe spate de nu sti ce te-o apucat) dar sa nu te astepti la prea multe din punct de vedere al fiabilitatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Martie 30, 2009 Autor Share Postat Martie 30, 2009 aprilia rx se recomanda?? este fiabila?? 550 eu din 2003?? iote Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 aprilia rx se recomanda?? este fiabila?? 550 eu din 2003?? iote anu e bun pretul iara bun..acu depinde in ce stare e.la rx sunt cam de joaca plasticele crapa instant la o tranta sunt prea tari.stiu ca merg binisor din ce am auzit dar decat cele ce ai gasit u mai sus e mai buna asta..e de 49 sau 125??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Martie 31, 2009 Autor Share Postat Martie 31, 2009 klar 49 sau inca 1 jucarie.... ktm generic trigger sm50 dar... doar 5 CP cit poate sa prinda el cu pasager/a?? la 5 cp?? oare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 mi-ar fi frica sa ma dau cu asaceva la enduro, aia se rupe clar la prima saritura, nu lua asaceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 ktm-ul duce destul de bine.are un prieten una o tine doar de joaca.e un exc in miniatura dar nu are viteze e ca scuterul.trage bine asa face muci un scuter si la viteza dar e mica rau de tot..poate asta de zici tu de el e ceva mai mare.acu depinde si de tine cum poti sa stai pe una mica.acu nu stiu ce sa spun ca ai propus o gramada de variante.era un cr de 80 pe net frumos si ieftin.ala ma gadesc ca ti-ar fi ok.are aproape 15- 20 cp. arata super ff usoara si convenabila la pret..am vazut una la 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 sal. da asa este cr de 80 dar.. nu 40 sa poata avea certificat de moped merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 certificat nu stiu la ce vrei pentru ca nu o sa poti merge cu crosul pe drum.eventual asa putin.am vazut cum e ktm-ul ala tiger..merge adica e destul de inalt e mai ok decat rx..zic eu...sa ma contraziceti in caz de ceva.la ktm gasesti piese mai repede decat la rx si rx-ul are plasticele de k*** de fiabilitate nu stiu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...999-178395.html de asta ce zici?? + ca mai lasa la bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 merita...dar ieri am vazut un cr de 50 modificat la 80 cu acte pe 49 inscris arata superb tot de prin 2000 motoru cica e nou la vreo 900 e bine ca mai scoti ceva la pret. cu 800 il iei 100& asa la 1000 era unu din 2007...tot cr dar merge si beta asta..pana iei carnet!!sau daca ai 16 ani fa categoria a1 si iei iei un 125:D in 4 t daca vrei mai mult asfalt!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 pai ia arunca linkul ala a picat afacerea... cu beta nu am 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 hei prieteni voi ce stiti de aprilia rx 50?? are 3 sau 6 viteze??? eu stiu de 6 dar cineva vrea sa ma convinga de 3!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 hei prieteni voi ce stiti de aprilia rx 50?? are 3 sau 6 viteze??? eu stiu de 6 dar cineva vrea sa ma convinga de 3!! rx 6 trepte....din ce stiu eu!! rs cu 3 am auzit.... dar ala nui cross... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate