ludo3005 Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 transport moto cu remorca moto in conditii de siguranta maxima 75ron in bucuresti , in afara bucuresti negociem service moto in zona obor repar si aduc piese pt moto japoneze ,honda - kawasaki - suzuki - yamaha termen de livrare pt piese 10-15 zile lucratoare 0745 923 413 adrian 0728 788 310 costi program 9,30 - 17,30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 (editat) Un UP gratuit pentru baieti. Ei mi-au "revergorat" motorul dupa accident. Sunt Claudiu, cu Fazerul rosu si pregatiti-va nervii, ca o sa va fac o vizita!!! Banuiesc ca stiti ce vreau sa-i fac: sa scimb tot sistemul de franre de pe fatza (cu pompa de R1, furtunase, discuri, placutze si eventual alti etrieri). Partea usoara o sa o fac eu... voua o sa va ramana partea dificila! Editat Februarie 7, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Un UP gratuit pentru baieti. Ei mi-au "revergorat" motorul dupa accident. Sunt Claudiu, cu Fazerul rosu si pregatiti-va nervii, ca o sa va fac o vizita!!! Banuiesc ca stiti ce vreau sa-i fac: sa scimb tot sistemul de franre de pe fatza (cu pompa de R1, furtunase, discuri, placutze si eventual alti etrieri). Partea usoara o sa o fac eu... voua o sa va ramana partea dificila! o sa le fac si eu o vizita. da de stire cand te duci mergem impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 am fost si am rezolvat problemele. foarte bune preturile iar lucrarea excelenta. mai nou si vopsesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enash1981 Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 multumim mult baietilor pt. up-urile gratuite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Si eu ii recomand pe baieti. Calitate buna la preturi mici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Inca un client multumit si un UP din toata inima! Marian cu Marauderul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate