Vizitator moto_comuniste Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 (editat) Apropo...BALUBA16 vreau si eu sa vad poze cu pontiacul....sta bine cu actele? Da, are numere de AB. E in Romania de prin 90-93, iar prin 96' era unicat pe plaiurile mioritice (probabil mai e si acum) . Daca as avea banii l-as cumpara eu fara discutie... Editat Ianuarie 3, 2006 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 io daca as fi gagica cu IMS-ul m-as simti bine. dar nu eshti... nu? on-topic: pe forum am vazut cum a murit entuziasmul a 2 motociclisti pt modificarea comunistei aflate in dotare... pepsi si Supapa_Jr... poate vor invatza si altzii din ispravile lor [nu vreau sa jignesc pe nici unul din cei mentzionatzi ] sincer sper sa nu vrei sa modifici si ims-ul ... M-Klasse nu ai cum sa scotzi din batranica asta fii atent la ce te inhami cand cumperi o mashina veche... tzie tzi-a fost lene/greu sa mergi la tzara sa masori ferestrele de la cilindrul de minsk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 din mine n-o murit entuziasmul, da mi-am dat seama ca nu prea merita dpdv financiar BTW: io am modificat ceva le etz-ul, are aprindere electronica tranzistoriala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 6, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2006 Pai nu mi-a fost lene....doar ca mi s-a parut fara rost...cand se putea foarte bine ca cineva sa mai aiba inca pe acasa un cilindru folosit...Si sa stii ca M-urile...ma refer la IMS sunt foarte bune offroadere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 da ma supapa, cu IMS-uriel te poti da de la 16 ani??? ii B1??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 7, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2006 Pai ma pot sa ma dau pe camp da....dar cred ca pana ii termin finisajele si reconditionarea o sa fac 18 ani.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate