alisuca Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Distractie maxima aseara, la petrecerea organizata de Biker's Club si Moto Riders Am urcat cateva poze, ca sa vada si cei care n-au fost ce-au pierdut Restul aici Cine mai are poze, sa mai puna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Felicitari, inca o petrecere reusita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sportlocal Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 mai, parca nu ati fi din romania la cat de misto va distrati v-am facut si io de "ras" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Distractie maxima aseara.....Am urcat cateva poze, ca sa vada si cei care n-au fost ce-au pierdut... Asa-i, sa va fie de bine si tineti-o tot asa! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 a fost o petrecere foooarte reusita, si bineinteles ca gasca noastra a castigat, ca de obicei, aproape toate premiile! ) IMi plac concursurile ...desi m-am invartit in jurul degetului pana m-a luat ameteala..si am resimtit ameteala asta inclusiv a doua zi! Se pare ca noul an a debutat cu bine pentru clubul nostru preferat, asa ca asteptam cu interes urmatoarele surprize care ni se pregatesc! Si....asteptam vara si deschiderea terasei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eddie4speed99 Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 ma bucur ca v-a placut, MOTO RIDERS pregateste un SUPER PARTY pt la vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 ma bucur ca v-a placut, MOTO RIDERS pregateste un SUPER PARTY pt la vara yuuuuhuuuu! can't wait for it! tre sa ma antrenez la castigat concursuri pana atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 (editat) ...desi m-am invartit in jurul degetului pana m-a luat ameteala..si am resimtit ameteala asta inclusiv a doua zi! Sa-mi dati o bere, ca io i-am zis lu' Noro ca ar fi bine sa va invartiti in ambele sensuri sa nu ametiti Oricum concursul de invartit in deget a fost cea mai tare faza a serii Per total, mi-a placut...iar concursurile au fost faine rau Editat Februarie 10, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate