Sari la conținut

SZERZO

Membru
  • Număr conținut

    456
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    szerzo_miha@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    Yamaha XVS 950 BOLT

Informații profil

  • Motociclete detinute
    APRILIA PEGASO 125, APRILIA PEGASO CUBE 650, Suzuki SV 650S, HONDA CBR F4I

Vizitatori Recenți Profil

3.354 citiri profil

SZERZO's Achievements

  1. Sa nu ne ascundem dupa semantica. Legea spune clar ca nu ai voie sa dezvalui un nume. Nu e cazul sa ne luam peste picior. Am dat report la postare, si sunt si alte masuri ce pot fi luate, in mod legal, daca nu suntem oameni si nu avem decenta de a respecta viata privata.
  2. De unde stii de unde venea, de la drum lung sau tura de noapte? Legea spune ca nu ai voie sa dezvalui pe internet date cu caracter personal . iti doresti cu pasiune o amenda? Te rog sa modifici postarea - e de bun simt. Am dat report la aceasta postare, rog adminiii sa isi faca treaba. Ma gandesc ca amenda/sanctionile pot fi aplicate si catre forumurile unde se publica date personale fara acord, just? "Persoanele juridice, persoanele fizice sau alte entități (e.g. instituții ale statului, ONG-uri) care divulgă date cu caracter personal fără acord sau fără alt temei legal pot răspunde civil, contravențional sau, în cazuri grave, penal. Răspunderea contravențională este prevăzută de Regulamentul General privind Protecția Datelor (denumit în continuare „RGPD” sau „GDPR”) și de Legea nr. 190/2018. Potrivit Regulamentului RGPD, persoanele fizice și persoanele juridice care divulgă date cu caracter personal pot fi sancționat cu avertisment sau amendă care poate ajunge până la 20.000.000 EURO sau 4% din cifra de afaceri. Deși aceasta este limita maximă a amenzilor, este important de precizat că media amenzilor GDPR pentru faptele contravenționale de divulgare a datelor personale este de 2000 EURO. Cu toate acestea, fapta poate fi sancționată mai asupra dacă are repercusiuni mai ridicate asupra persoanei vizate, de exemplu, situația în care datele personale au fost dezvăluite pe internet. "
  3. Nu am activat nimic....unde ar trebui sa am acel buton? Exista pe Bolt? M-am uitat in manual si nu am gasit nici o informatie...
  4. Hey! Pai daca stiam eu de acest topic nu mai cautam zile intregi pe toate site-urile dupa un owner's manual :)) Ma bucur sa aflu ca mai sunt cativa posesori de Bolt la noi in Romanica! Eu al am pe al meu de pe final de iulie anul acesta, este varianta R din 2015, si am facut pana acum cateva drumuri scurte ( sub 200 km/bucata) din lipsa de timp, in principal, asa ca mai am multe sa descopar. Pana scum insa intr-adevar am sesizat nevoia de a aborda virajele mai...linistit ( m-am speriat un pic prima data cand am dat cu scarita pe jos, eu venind de pe sport-touring unde atingeai scarita doar daca te culcai zdravan pe-o parte). Lipsa parbrizului ma face sa flutur in spatele ghidonului de pe la 90-100 in sus.....oricum dupa 120 nu mai e confortabil nimic pe motocicleta, vibreaza din toate incheieturile. Am patit insa si o...patanie, ca sa zic asa : pe centura Capitalei s-a aprins becul ptr rezerva de conbustibil, am mers aprox 4 mile ( contorizate pe tripmetrul de rezerva) si pac...a murit...In mod normal ar fi trebuit sa merg minim 30 de km cu rezerva. Ce s-o fi intamplat acolo? Una peste alta, e un motor tare fain, imi place ca nu se gaseste pe toate drumurile si are asa o nota mai personala P.S. tocmai am trimis solicitare de inscriere in cele 2 grupuri de facebook dedicate posesorilor de Bolt
  5. sa inteleg sa te asteptam maine la bordo ? Saptamana trecuta nu ai aparut...
  6. Cand e aniversarea de 4 ani Biker's? Ar fi o treaba sa mergem toti ! Noi suntem pe lista de doritori.
  7. Of, mai Sorine, daca ziceai si tu o vorba ieri, ne-ai fi gasit la Bordo pe mine, Diddi, Razvanus, Bogdan CBR, OBi 1, Claudiu, Vlad, etc. A fost o iesire spontana, organizata pe ultima suta de metri, si de-asta n-am avut timp sa dam sfoara-n tara! Au un vin fiert la Bordo, o nebunie, asa ca vom face un reload cu siguranta
  8. 1. noi nu mai suntem gasca, suntem lonely riders. ( cel putin eu una asa's mai nou ) 2. cand am fost la veliko Trnovo anul trecut, cand inca ne dadeam GASCA, cine a mai fost in afara de mine, larry,shuvyx, razvanush si ionut? NIMENI! ma lesi? Tre' sa fim neaparat toti in fiecare plimbare ca sa fim "rideri"? hai pe bune... 3. rideri cu fapta, caci nu stiu care dintre voi de exemplu merge zilnic cu motocicleta, asa cum face Razvan sau cum fac eu. Si chiar de n-am merge, nu tre sa se justifice nimeni in fata nimanui, ca pana la urma vorbim de o pasiune nu de un job sau o obligatie. eu am descoperit placerea de a merge singura, cum vreau, cand vreau si unde vreau, fara lideri de grup si fara grija de a ma adapta stilului de mers al altora. maine poate trec in faza de a simti iar nevoia de un grup. Si ce? Hai sa traim in prezent, fara regret de trecut si fara planuri marete de viitor. ne-om vedea odata si-odata la o bere la Bordo, si-om mai povesti, ca am trait vremuri frumoase cu totii! Va pup!
  9. Si eu am problema asta cu claxonul, si chiar ma intereseaza daca pot sa il schimb cu orice alt claxon ( al meu chiar trebuie schimbat, nu doar mutat intr-o zona mai calduroasa).
  10. Prietene, hai sa vorbimpeste vreo cativa ani , cand nu o sa mai fii incepator ( cum scrie la status) si o sa ai ceva experienta + greselile de rigoare, de care nici unul din noi nu are cum sa se fereasca, oricat ar incerca. Sa nu crezi ca perfectiunea exista ! Si teoriile sunt teorii, practica ne omoara de obicei.
  11. Si ca sa gandesti obiectiv si sa nu dai cu parul din prima trebuie sa te mai duca si capul! Parerea mea...
  12. Adevarul e ca daca motociclistul forja in acel moment, acum nu ar fi fost intreg intregutz, doar cu o mica zgarietura pe umar si cu zdruncinatura de rigoare a organelor interne la impactul cu solul, in conditiile in care echipamentul era 0 in afara de casca.
  13. Ar fi greu sa nu agreez harley-urile acum, dupa ce am testat unul din modele! ) Iar harley-istii.. nu vreau sa generalizez, dar cel putin membrii staff-ului au fost extraordinar de amabil, si saritori , si binevoitori. Evenimentul a fost foarte bine organizat, din partea mea : nota 10!
  14. Am fost si eu programata sambata la un test cu Nightrod special, dar in ultimul moment l-am schimbat pe un IRON 883 pentru ca modelul asta mi s-a parut mai potrivit pentru mine..si in plus, mi-a luat ochii, e incredibil de frumos. Trage de n-are aer imediat ce pisti putin acceleratia, se aseaza pe curbe fantastic ( m-am aplecat la ronduri mai ceva ca pe Cheia.. ) , duduie sub tine ca un tractor, dar imediat ce treci in treapta a -3-a si mergi intins ( un 80km/h ) incepe sa toarca! Pozitia e extrem de comoda,si ma vad facand sute de km pe un asa model fara sa simt nevoia sa ma dau jos din sa sa ma odihnesc! Multumim harley pentru o experienta extraordinara! Eu am facut un pact cu prietenii mei, si anume ca dupa 45 de ani o sa ne luam fiecare cate un harley si ne apucam sa cutreieram tara/lumea
×
×
  • Creează nouă...