EnduroMan Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 "kenny" a reuÂşit...este fericit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Pentru cei din Satu Mare nu se poate oferi ceva "non-alcolic" Salut Zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Eventual H2O, ca prin deshert o`fi nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 30, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2005 Pentru cei din Satu Mare nu se poate oferi ceva "non-alcolic" Salut Zsolt BA DA...un suc de prune la cabană la Paul. Îmi pare rău că v-am pierdut data trecută când ai venit cu profu' din Ungaria. AÂş fi adus un pik de culoare in mijlocul portocalelor... NOROC cu caru' in Africa !!! Devenii sunt alături de tine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 30, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2005 Zsolt în acțiune !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 EnduroMan, cu urcatu o fo' cum o fo', da ce facusi cu coborasul? Ca ala e mai dat draq. Off topic: daca vin cumva catre Deva, cum fac sa ne intalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 30, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2005 EnduroMan, cu urcatu o fo' cum o fo', da ce facusi cu coborasul? Ca ala e mai dat draq. Off topic: daca vin cumva catre Deva, cum fac sa ne intalnim? Nenea cu urcatu Âşi coborâtu' are wr 250. eu nu m-am băgat cu cămilaXL...AM FĂCUT POZE !....dar acum am DRZ... O să postez ceva poze de la voi...Parângu Mic, pasul Vâlcan - Vf. Straja etc. ai un PM-u. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanica28 Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Cei care merg pe trasee de genul asta au analizele facute? Eu merg prin oras cu motoru, si am emotii. Oare o sa ajung si eu la performanta asta candva(de cat timp este necesar, abia am carnet dim noiembrie 2005)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Februarie 15, 2006 Autor Share Postat Februarie 15, 2006 Cei care merg pe trasee de genul asta au analizele facute? Eu merg prin oras cu motoru, si am emotii. Oare o sa ajung si eu la performanta asta candva(de cat timp este necesar, abia am carnet dim noiembrie 2005)? Vad ca si tu ai XL...baga-l pe teren la primavara...pas cu pas Uite unde poti ajunge cu el: poze din octombrie 2004: 2 XL-uri pe coclau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate