Sari la conținut

razvanica28

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    DR BIG
  • Numar Moto
    IF 36 BAN

Informații profil

  • Motociclete detinute
    2
  • Interests
    enduro

razvanica28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! O parere daca nu te superi: Dupa cum arata motoru nu cred ca are 7000km , iar daca are a muncit cam mult( scaritele sunt cam uzate. cadru este cam trantit- vezi in spatele scaritelor stanga, cadru linga pedala pornire, scutul fata a fost pus de curand (cadrul este zgariar , dar scutul nu ). De ce a fost nevoie sa i se schimbe kitul si franele? Sunt intrebari care ar trebui sa ti le pui tu. Nu ai spus ce an este, cand a venit in tara. Stiu cum este cand gasesti ce iti place ,dar nu te grabi. Multa bafta si drumuri bune. :
  2. Am vazut cum este cu pasager si fara roti de cros.Duminica am facut inaugurarea, am pus jos motorul(la maxim 5kmh).Cred ca nu exista endurist care sa nu faca cunostinta cu pamantu.Mai rau este ca am zgariat rezervoru , asta e.
  3. Merg cu 80-90,sunt incepator. Am HONDA XL 600.
  4. Aceasi situatie am avuto la masina . Rezolvarea problemei: - firul ce iese leaga la starter trebuie sa treasa printrun releu care sa suporte sarcina destul de mare,la acel releu trebuie sa legi minusul la firul ce pleaca din cutie catre botd la becul de neutral(pe acest fir vine minus). in felul acesta motorul va porni doar cand este scos din viteza. Daca nu ai acest releu aste foarte usor de pus. - daca alarma este de masina si dotata cu sistem complet de pornire, ar trebui sa aibe un fir care se leaga la frana de mana (la masini ). Daca ai acel fir in schema, atunci pe acela trebuie sa-l legi la firul ce iese din cutie. Daca nu am fost destul de explicit poti sa ma suni la 4132576, sau 0766561145. Multa bafta
  5. Ce sa fac, sunt bolnav sa marg cu motoru la munte(macar pe drum forestier). Nu am fost pana acum decat in Bucuresti. Cine credeti ca ar fi dispus sa mearga cu un incepator la munte? Eu zic ca nimeni(incepatori mai mult incurca). Asa ca o sa incerc trasee usoare.Iar pe sotia nu o pot lasa pentru ca este bolnava si ea dupa motor(si trage alaturi de mine cu ratele le banci) si nu vreau sa o dezamagesc. Poate o sa vina si ziua cand o sa-i cumpar si ei un motor, si atunci sa stie ce inseamna mersul la munte. Multumesc pentru sfaturi si pentru griji (nu am stiut ca lumea motociclistilor este asa unita).
  6. Nu ma pricep asa bine la motoare, dar motoru arata bine, sper sa descurci firele ale a si seaua si sa ne vedem la primavara. Multa bafta la treaba cu benzina. Candva a avut si fratele mau un motor ca al tau si a schimbat la el seaua, rezarvoru si coarnele si a iesit un motor BELEA (nu a reusit sa schimbe cauciucu spate din cauza cardanului)
  7. Cei care merg pe trasee de genul asta au analizele facute? Eu merg prin oras cu motoru, si am emotii. Oare o sa ajung si eu la performanta asta candva(de cat timp este necesar, abia am carnet dim noiembrie 2005)?
  8. O sa incerc sa merg pe trasee usoare. Dati-mi si mie ceva trasee. Nu pot sa merg fara sotie, si ea este bolnava cu motoru, si bani de inca unul nu avem. Multumesc de sfsturi.
  9. razvanica28

    Rip

    Dumnezeu sa-l ierte! Pacat.
  10. Multam pentru sfaturi!! Mai am cateva intrebari daca nu va e cu suparare(asa e cu incepatorii). Motoru este un XL600 din 89cu 2 carburatoare si nu stiu cum sa-l exploatez la parametri normali. Am cateva intrebari : 1. La cate ture se schimba viteza(la mers pe teren accidentat, la mers sportiv , la mers economic)? 2. Cam cat consuma in oras, in afara orasului si pe teren accidentat? 3. La cat trebuie sa stea la relantai(acum sta la 1500rpm)? 3. La ce piese trebuie sa fiu mai atent ? 4. Cum se schimba uleiul? 5. In amortizoare cat se baga presiune? Am uitat sa mentionez ca am permis de curand si imi este teama sa nu raman pe drumuri din diverse motive(in special de pana p........). Am constatat ca daca merg cu el la drum intins sub 2800 rpm smuceste, e normal?
  11. Salut! Sunt incepator in ale sofatului. Am achizitionat de curand un motor (Honda XL 600) si as vrea ca anul asta sa o scot la munte. Credeti ca as putea sa fac trasee tinand cont de faptul ca nu o stapanesc bine? Daca "DA",as putea sa iau si sotia cu mine pe motor ? Motoru duce( ceva am 1,80 si 75 Kg ,iar sotia 1,60 si 50Kg)?
  12. Salut ! Sunt Razvan si sunt nou pe aici.Am achizitionat un XL600 din 89,sunt multumit de el,dar nu stiu cum sa-l exploatez. Am cateva intrebari : 1. La cate ture se schimba viteza(la mers pe teren accidentat, la mers sportiv , la mers economic)? 2. Cam cat consuma in oras, in afara orasului si pe teren accidentat? 3. La ce piese trebuie sa fiu mai atent ? 4. Cum se schimba uleiul? Am uitat sa mentionez ca am permis de curand si imi este teama sa nu raman pe drumuri din diverse motive. Va multumesc anticipat. De acum sunt "razvanica 28", pina acum am intrat de la fratele meu "lorin"
×
×
  • Creează nouă...