"Fanes" Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) Motocicleta este functionala, se poate vedea si testa in Tandarei , jud. Ialomita. Motocicleta vopsita in toamna trecuta , are semnalizarile fata noi , are cric lateral si are si coburi laterale cu suport cu tot . In imaginile pe care le voi adauga coburile nu sunt montate, decat unul dintre coburi este folosit pe post de topcase! Pretul este de 310 euro ... pt inca 50 euro mai dau si un motor in plus, un carburator de voshod si un cauciuc in stare buna ! Roata de spate are cauciuc de viteza momentan si carburatorul este unul de jawa kyvaca(asa a fost luata de mine) daca nu ma insel ..scrie jikov pe el! Sper ca nu am suparat pe nimeni ca am deschis un nou topic dar vreau sa vada lumea anuntul! daca deranjeaza...sa fie mutat sau sters! nu ma supar! Editat Februarie 9, 2009 de "Fanes" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Motocicleta este functionala, se poate vedea si testa in Tandarei , jud. Ialomita. Motocicleta vopsita in toamna trecuta , are semnalizarile fata noi , are cric lateral si are si coburi laterale cu suport cu tot . In imaginile pe care le voi adauga coburile nu sunt montate, decat unul dintre coburi este folosit pe post de topcase! Pretul este de 310 euro ... pt inca 50 euro mai dau si un motor in plus, un carburator de voshod si un cauciuc in stare buna ! Roata de spate are cauciuc de viteza momentan si carburatorul este unul de jawa kyvaca(asa a fost luata de mine) daca nu ma insel ..scrie jikov pe el! Sper ca nu am suparat pe nimeni ca am deschis un nou topic dar vreau sa vada lumea anuntul! daca deranjeaza...sa fie mutat sau sters! nu ma supar! carburatorul e Jikov insa Voshod a fost echipat din fabrica si cu acest tip de carburator[2928 CE]care echipeaza si Jawa 638 TS.pe Voshod are insa jiclor principal si de ralanti mai mic decat cele de pe Jawa.deci nu e de Keivacka. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Februarie 10, 2009 Autor Share Postat Februarie 10, 2009 carburatorul e Jikov insa Voshod a fost echipat din fabrica si cu acest tip de carburator[2928 CE]care echipeaza si Jawa 638 TS.pe Voshod are insa jiclor principal si de ralanti mai mic decat cele de pe Jawa.deci nu e de Keivacka. eu am spus doar ca nu este carb original ...si merge mult mai bine(a spus cineva care am mers pe voshod cu carb original si pe al meu). Eu stiu ca nu este carburator de Voshod si este de Jawa! ... stiu cum arata cel de voshod...ala are alt tip de soclu... stiu ca doar am si carb original pe care l-am cumparat si il dau separat de motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate