grex Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 salutare! in primul drum pe autostrada si cu viteza peste 230 am observat o problema la moto mea(cbr 1100xx 98 carburatie), moare motorul si face exact cum ar ramane fara benzina. o las cateva secunde si o ia fara probleme. daca am mer la viteza pana in 200 nu a facut nici o problema. sa fie ceva pe la alimentare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) Problema asta am avut-o si eu, motiv pt care intr-o criza de nervi am vadut motoreta datorita acestei probleme. Nu am inteles exact care ar fi problema dar din cate mai retin verifica furtunasele de alimentare cu benzina, daca au fost schimbate posibil sa nu faca fata debitului de benzina. Mai verifica furtunul de la robinetul de benzina unde se face vacum, si acel furtun daca este schimbat si pus unul din comert posibil sa nu functioneze corect. Editat Februarie 12, 2009 de RaduSPR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Verifica si aprinderea, while you're at it. Eu am avut o problema asemanatoare la R si am rezolvat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 12, 2009 Admin Share Postat Februarie 12, 2009 ..Sau poate o fi vreun semn s-o lasi mai moale,eu stiu? Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 radule, asta suna mai multa problema de alimentare cu aer, verifica tubulatura prizelor de aer shi filtrul de aer. Deasemenea verifica filtrele alea mici care vin la membranele carburatoarelor. Totushi, asha cum au zis shi altzii mai sus, n-ar fi o idee rea sa schimbi bujiile shi sa curetzi carburatoarele, inlocuint totodata toate furtunashele care tzi se par crapate sau deteriorate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 verifica filtru de aer in primul rand,si filtrul de benzina din pompa sau de langa pompa unde ai tu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate