siu_long Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Va rog, am avut accident cu Domi si am nevoie de: *indreptat ghidon *vopsitorie *plastice (aripa fatza daca se poate de supermoto protectia de la pistonul drept, e sparta jos) *anvelope (fata+spate) Caut un loc serios (am ranas dezamagit dupa ce am citit pe forum despre "diversi") si care sa nu ma bage in faliment. Va multumesc anticipat! Numai bine va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Va rog, am avut accident cu Domi si am nevoie de: *indreptat ghidon *vopsitorie *plastice (aripa fatza daca se poate de supermoto protectia de la pistonul drept, e sparta jos) *anvelope (fata+spate) Caut un loc serios (am ranas dezamagit dupa ce am citit pe forum despre "diversi") si care sa nu ma bage in faliment. Va multumesc anticipat! Numai bine va doresc! de recomandat sa schimbi ghidonul....nu se stie cand apare o fisura sau se fisureaza cand incerci sa il indrepti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Februarie 13, 2009 Autor Share Postat Februarie 13, 2009 de recomandat sa schimbi ghidonul....nu se stie cand apare o fisura sau se fisureaza cand incerci sa il indrepti Multumesc pt sfat Daca intr-adevar e grav starmbat il voi schimba, o sa ma coste dar macar pot sa ride safe. Din ce am vazut eu cu ochiul meu de ne-mecanic e doar desfacut din ax... pare ca trebuie sa-l desurubez si sa-l pun la loc drept. Voi afla cand o desfac. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inxs_cb Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Multumesc pt sfat Daca intr-adevar e grav starmbat il voi schimba, o sa ma coste dar macar pot sa ride safe. Din ce am vazut eu cu ochiul meu de ne-mecanic e doar desfacut din ax... pare ca trebuie sa-l desurubez si sa-l pun la loc drept. Voi afla cand o desfac. Numai bine! vezi sa nu ai si coloana de directie stramba pentru ca mai risti un accident daca vrei sfaturi sau revizie suna-ma 0729941216 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Martie 18, 2009 Autor Share Postat Martie 18, 2009 vezi sa nu ai si coloana de directie stramba pentru ca mai risti un accident daca vrei sfaturi sau revizie suna-ma 0729941216 Am rezolvat pb. Nu era ghidonul. Erau bratele furcii care s-au deplasat. Ms pt sfat. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
epras Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Va rog, am avut accident cu Domi si am nevoie de: protectia de la pistonul drept, e sparta jos) cum adica pistonul drept?? exista dominator in 2 pistoane?? si ce-i aia protectie de piston in primul rand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 cum adica pistonul drept?? exista dominator in 2 pistoane?? si ce-i aia protectie de piston in primul rand? ) am gresit eu in exprimare, era vb de pistonul (bratul) drept al furcii, nu de al motorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate