moldovean Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Drum Bun si Vreme Frumoasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 daca vedeam topicul la timp pe cuvant daca nu veneam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 daca vedeam topicul la timp pe cuvant daca nu veneam si eu la drumul asta abia reuseai sa incalzesti motorul dar minte anvelopele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 true,true dar mai luam o gura de aer ,si oricum la cati bani am,era plimbarea perfecta tu nu ai golanit pe nicaieri weekend-ul asta ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 daca vedeam topicul la timp pe cuvant daca nu veneam si eu Pai cum naibii nu vede lumea, ca e topic de cateva zile ?!? Dar sa stii ca a fost misto. Super frig, dar dupa Giurgiu drumul misto. Si ne-am intors la fix cat sa nu degere vreo extremitate a corpului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) dar dupa Giurgiu drumul misto. Dar pe unde ati fost fratilor, pe la bulgari ???? Editat Februarie 15, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 hai ca mi-a placut ... am marcat teritoriu pe unde am trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Februarie 15, 2009 Autor Share Postat Februarie 15, 2009 noi acum am venit, initial am zis ca mergem pana la calugareni, una mica, ca e frig,,,am zis si eu sa nu intind coarda planul s-a schimbat, de comun acord, am fost in total cam 12, de la calugareni am mers la giurgiu, port, apoi la oltenita si bucuresti tura a fost buna, asteptam pozele acum,,, pt saptamana urmatoare am un plan, pt soft enduristi, sambata, buc-campina-provitza de sus, apoi 3 km drum pamant apoi din nou sosea spre pucioasa - targoviste - bucuresti ,,, daca e vreme buna se baga cineva ? o sa bag un topic la "coltul enduristilor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrill Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 de la plimbare de "40 km" s-a ajuns la una de 200 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Asta a fost o plimbare de amortire ,oricum a fost foarte bine mai ales drumul de la Giurgiu la Oltenita ,putin cam frig dar a meritat . PS. asteptam pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrill Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 ah.. si era sa uit poza cu cea mai tru mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 ah.. si era sa uit poza cu cea mai tru mobra uleiu ala era deja acolo cand am parcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) uleiu ala era deja acolo cand am parcat Asa e am observat ca tu ai grije sa opresti numai acolo unde sunt pete de ulei Iti place sa ungi cauciucul spate pentru aderenta Sa-mi spui miine daca ai facut febra musculara la demaror. Editat Februarie 15, 2009 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 hai ca mi-a placut ... am marcat teritoriu pe unde am trecut Asa e am observat ca tu ai grije sa opresti numai acolo unde sunt pete de ulei Pai stii cum e, se marcheaza teritoriul in primul rand peste marcajul altuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) Pentru cine a racit in excursia de azi miine fac cinste cu PARACETAMOL E natural din visine si are 40 de grade . Editat Februarie 15, 2009 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Sa-mi spui miine daca ai facut febra musculara la demaror. eu nu mai fac de mult febra de la kickstarter, sa vezi ce frustant e cand se opreste in bucuresti la ora de varf si nu o mai ia Pai stii cum e, se marcheaza teritoriul in primul rand peste marcajul altuia. da da ...exact cum fac cainii pipi pe rotzi p.s. .... pozele de grup unde sunt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock88rul Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) hai baieti nu fiti acum rai drumu a fost bun tuica rece pe viitor sa nu avem parte de suprize si in continuare asfalt uscat si in continuare se mai asteapta pozele de grup... sau nu se pun ca nu a iesit??? Editat Februarie 15, 2009 de rock88rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) hai baieti nu fiti acum rai drumu a fost bun tuica rece pe viitor sa nu avem parte de suprize si in continuare asfalt uscat si in continuare se mai asteapta pozele de grup... sau nu se pun ca nu a iesit??? NU suntem rai doar ne destindem si noi . PS. Lantul ce iti mai face Lantul ? (acum sunt rau ) Editat Februarie 15, 2009 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock88rul Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 din cauza lantului am venit asa mai incetuc dar nu cu rusine acu e intuneric nu ma bag la el maine pe lumina o sa vaz daca mai pot sa ii fac cv... daca nu care are un kit de lant pt bmw ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 din cauza lantului am venit asa mai incetuc dar nu cu rusine acu e intuneric nu ma bag la el maine pe lumina o sa vaz daca mai pot sa ii fac cv... daca nu care are un kit de lant pt bmw ) nu cred ca ai nevoie de kit nou ... 2 chei mari sa slabesti piulitza de la ax ... un imbus si eventual un subler sa verifici distantele stanga dreapta sa fie aceleasti , ori asa .. ori o tragi pana la capat si ai rezolvat problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock88rul Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 nu cred ca ai nevoie de kit nou ... 2 chei mari sa slabesti piulitza de la ax ... un imbus si eventual un subler sa verifici distantele stanga dreapta sa fie aceleasti , ori asa .. ori o tragi pana la capat si ai rezolvat problema acum inerc varianta cea mai usoara si necostisitoare in cazul in care nu mai ramane altcv de facut... deja incep sa caut nu... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 imi pare rau ca am plecat atat de repede, dar ioanei ii era foooarte foame de mancare pe bune, nu daia de petrom. Noi pe la 5 eram in Bucuresti si mancam. sper ca nu v-a deranjat ca am tulito. in rest totu bine si frumos, frig destul dar nu doborator, imi pare bine ca s-a lungit tura, chiar ma gandeam ca va fi prea scurta, a fost mai ok asa. meteo nu zice de bine, deci weekendul viitor tare imi e ca dau o tura prin dormitor... Dar iata si pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 si aici varianta full de poze, cele de sus sunt resized pt forum. http://s4.transfer.ro/storage/2009_02_15-bab17.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Mersi pentru poze . Nu cred ca e cineva suparat pe voi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock88rul Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 si aici varianta full de poze, cele de sus sunt resized pt forum. http://s4.transfer.ro/storage/2009_02_15-bab17.rar da multumim pt participare si pozele facute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate