Supapa_Jr Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Salutare... Vreau sa stiu si eu daca se mai gasesc locuri in tara noastra (sau poate afara) unde sa faci la comanda un pinion...o foaie...un piston,segmenti sau orice alta piesa pentru motociclete mai rare la care nu se mai gasesc piese. pana una alta pe mine ma omoara problema kitului de lant...dar...astept si alte sugestii...care ati incercat adaptari sau mai stiu eu ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Ai incercat sa intrebi in sectiunea dedicata a forumului ? Ebay co.uk, .de, .com etcetera. Ar fi o idee sa completezi la profil cu ce motor ai poate reuseste careva sa te ajute. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 15, 2009 Autor Share Postat Februarie 15, 2009 e completat in profil...Cagiva Ala Rossa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) 350 ALA ROSSA 83 136 ORS2 530 108 136 ZRT 350 350 Ala Rossa 86 135 ORN6 520 108 135 ZRH Ia legatura cu cineva care aduce lanturi Regina si ai rezolvat problema. Exista lanturi pentru motorul tau, poti vedea aici: click In plus, ai si distribuitori in Romania cu date de contact cu tot daca nu vrei sa cauti pe forum. Poti vedea aici Editat Februarie 15, 2009 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Lanturi gaseste peste tot, pinioane nu gaseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto-shop cristur Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Salutare...Vreau sa stiu si eu daca se mai gasesc locuri in tara noastra (sau poate afara) unde sa faci la comanda un pinion...o foaie...un piston,segmenti sau orice alta piesa pentru motociclete mai rare la care nu se mai gasesc piese. pana una alta pe mine ma omoara problema kitului de lant...dar...astept si alte sugestii...care ati incercat adaptari sau mai stiu eu ce... Salut .Trimite datele exacte de la motor(anul de fabricatie ?ccm?tip motor? ) si lista cu piese la care ai nevoie si trimit ofrta de pret. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 15, 2009 Autor Share Postat Februarie 15, 2009 ok...o sa trimit toate datele si vedem ce iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) Lanturi gaseste peste tot, pinioane nu gaseste Am inteles, dar de asta am sugerat sa intrebe pe la cei care aduc. Inca ceva, incearca sa vezi daca sunt pinioane/foi similare de la alte modele de cagiva si care s-ar potrivi la motorul tau Editat Februarie 15, 2009 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Nu se potrivesc Asta daca e fix modelul asta http://www.jtsprockets.com/52.0.html?&...uid=2910&p= Pinionul se gaseste si la alte motoare si e usor de gasit. La foaie in schimb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUSKY Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Salut .Trimite datele exacte de la motor(anul de fabricatie ?ccm?tip motor?) si lista cu piese la care ai nevoie si trimit ofrta de pret. Cu respect puskasbajkojoska@yahoo.com ide kuldheted a kepeket kosz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 www.motoempire.ro mult succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate