chopperman Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 Scrieti fratilor ca vreau sa-mi pun pe Nipra si habar n-am despre astea.Ce difuzor trebuie sa aiba carburatoarele?Cine are si de la ce motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 mai choppermaniac, imi pare rau sa te dezamagesc , da'''' S-A MAI VB DE ASTA dar daca tu nu ai cautat prin forum , asta e:) bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Decembrie 4, 2005 Autor Share Postat Decembrie 4, 2005 mai choppermaniac, imi pare rau sa te dezamagesc , da'''' S-A MAI VB DE ASTA :) dar daca tu nu ai cautat prin forum , asta e:) bafta! Scuze fratioare dar nu prea am timp sa citesc toate topicurile.Exista vreun search ceva....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 choppermaniac,alta data inainte de a pune un topic nou,cauta prin forum ca sigur vei gasii raspunsul la multe intrebari de ale tale si ca sa vezi mai bine,ia uitate pe topicul asta sigur iti va fii de folos /index.php?...atoare+japoneze salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Decembrie 7, 2005 Autor Share Postat Decembrie 7, 2005 choppermaniac,alta data inainte de a pune un topic nou,cauta prin forum ca sigur vei gasii raspunsul la multe intrebari de ale tale si ca sa vezi mai bine,ia uitate pe topicul asta sigur iti va fii de folos /index.php?...atoare+japoneze salut Multumesc fratioare.Am cascat ochii dar prea tarziu. Multumesc si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Ba nu pune, ia mai bine unele noi de la Tunaru, ca sunt foarte bune, scad si consumul un pic.Adica stiu din ce-am citit ca multi nu sunt multumiti de carburatoarele Mikuni de pe Uralele noi si pun de-astea rusesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 MAI ALEKO, PE CUVANTUL MEU , DACA O SA IAU K 68-URI DE LA TUNARU nici daca mi le da GRATIS, tot nu mai iau ceva de la nesimtitul ala!si poate sa o si citeasca , sau mai bine las' ca -l sun sa-i spun ce porc e, ca isi bate joc de banii unora(unii chiar muncesc , sa-si castige existenta inn c..acatul asta de tara )si inca mai baga un ban in motorul lor, macar atat , pasiunea lor sa existe, sa se simte bine! si el "DOMNUL POULA FRIPTA, TUNARU" AI MAI SI JUPOAIE CU NISTE PRETURI ASTRONOMICE, CALITATE ZERO( A SE CITI :0) si apoi , mai citesc si eu : postul tau: "unii nu sunt multumiti de carburatoarele japoneze.... CUM DREAQU?????????????? ca mor cu tastatura in gura.... si sa tii ALEKO, ca nu am nimik cu tine, da' cateodata nu-mi vine sa cred ce citesc pe forumul-ul asta .... CAM ATAT , sper sa fie ok , postul meu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate