Sari la conținut

Pareri....aprilia Sr 50


nk_maniak
 Share

Postări Recomandate

Najpuh. Modelu pe injectie (Direct Injection TECHnology) e considerat a fi cel mai bun scuter la categoria 50cc (si modelul pe care-l voi cumpara atunci cand voi reusi sa strang destui bani). Ala pe carb insa... well, e la fel ca toate celelalte scutere pe carb de 50 cc.

 

Edit: aparent, United Motors are reducere de toamna/iarna la motoare. Un SR 50 DITECH nou e 1700 iepuroi (fara TVA, banuiesc).

Editat de SnapShot
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca s-a apucat sa faca uili pe el cat timp era in rodaj pt ca a auzit ca "asa se face in Italia" sau daca l-a forjat cat timp inca avea restrictionarile pe el nu ma mira. De asemenea, daca a pus benzina de 95 in loc de 98 (la DITech tre sa pui de 98), iarasi nu ma mira.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum de partea cealalta, daca DITech-ul lui este un model aparut in 2000 cu primele sisteme de injectie s-ar putea sa sufere de "boli ale copilariei". Insa de atunci au trecut 5 ani (si 2 ani de cand a aparut o generatie noua de sisteme de injectie).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu altii cum sunt, dar mie chiar nu-mi plac scuterele pe care trebuie sa le incaleci. Daca-i scuter, atunci sa fie scuter pana la capat, adica sasiu step-through, nu pseudomotocicleta. De-aia nu-mi place nici Gilera DNA. Iar aspectul ala pseudoagresiv (imprumutat probabil de la Derbi GPR) ma lasa rece. Prea colturos.

Editat de SnapShot
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...

Salut! Eu am un aprilia sr de care sunt f multumit. Apreciez f mult la el designul, puterea pt scuter si fiabilitatea. Al meu e de vanzare. Daca vrei sa vb pt mai multe detalii contacteaza-ma pe mess la id-ul andu_car . Bafta! ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 17 years later...

Am un Aprilia SR 50,anu fabricări 2018,l-am cumpărat octombrie 2022,avea 454km în bord,am făcut 4750km în 8luni,l-am încins foarte tare,sa dus setul motor,l-am schimbat cu unul original,pornește,sta la relantiu,dar cand accelerez nu are putere,am desfăcut carburatorul l-am suflat l-am montat,și tot așa face.Nu știu ce săi mai fac.varog să mă ajutați cu niste sfaturi.

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...