moromete Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Sper sa fim cit mai multi ! Ca idee: Hunedoara->[208]->Arad ->[115]->Oradea->[135]->Satu Mare->[100]->Sighetu Marmatiei->[269]->Suceava->[122]->Piatra Neamt->[59]->Bacau Bacau->[142]->Sibiu->[241]->Alba->[80]->Hunedoara aproximativ 1500 Km cu invirteli 2000 Km valoare maxima de vazut Sapinta cu Cimitirul Vesel, manastirile Moldovei, si multe altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 (editat) Suna interesant... ramane de vazut ce timp liber o sa am in perioada plecarii. Succes sa aduni cati mai multi Editat Februarie 20, 2009 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 (editat) Sper sa fim cit mai multi ! Ca idee: Hunedoara->[208]->Arad ->[115]->Oradea->[135]->Satu Mare->[100]->Sighetu Marmatiei->[269]->Suceava->[122]->Piatra Neamt->[59]->Bacau Bacau->[142]->Sibiu->[241]->Alba->[80]->Hunedoara aproximativ 1500 Km cu invirteli 2000 Km valoare maxima de vazut Sapinta cu Cimitirul Vesel, manastirile Moldovei, si multe altele M-as baga...sa vedem luna,data.O parte din el l-am facut anul trecut,mai putin Suceava,Piatra Neamt.Cazare la cort banuiesc. Editat Februarie 20, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Februarie 20, 2009 Autor Share Postat Februarie 20, 2009 M-as baga...sa vedem luna,data.O parte din el l-am facut anul trecut,mai putin Suceava,Piatra Neamt.Cazare la cort banuiesc. Este vorba de luna iunie. Cazarea la cort si mincarea la botul calului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Este vorba de luna iunie.Cazarea la cort si mincarea la botul calului. Ok.Referitor la timp asta-i o tura de max 4-5 zile.Se poate pleca vineri dimineata si pe marti, miercuri seara sa fim acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Februarie 20, 2009 Autor Share Postat Februarie 20, 2009 Ok.Referitor la timp asta-i o tura de max 4-5 zile.Se poate pleca vineri dimineata si pe marti, miercuri seara sa fim acasa. 3-4 saptamini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 3-4 saptamini Cred ca glumesti,nu?Ce naiba sa fac 3 saptamani cu 1500km?Anul trecut facui cu tot cu stat la mare 5 zile 2400 km in 14 zile...doar nu mergem in tabara ce naiba? De 1 Mai am facut Arad-Oradea-Satu Mare-Sighet-Bistrita-Sovata-Sighisoara-Alba Iulia-Deva-Arad vreo 900 km in 3 zile.In cazul asta ma retrag daca e timp lung si distanta mica.Daca tot vreti tura si este timp faceti si Delta si defileul Dunarii de unde se poate in sud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Februarie 20, 2009 Autor Share Postat Februarie 20, 2009 Cred ca glumesti,nu?Ce naiba sa fac 3 saptamani cu 1500km?Anul trecut facui cu tot cu stat la mare 5 zile 2400 km in 14 zile...doar nu mergem in tabara ce naiba? De 1 Mai am facut Arad-Oradea-Satu Mare-Sighet-Bistrita-Sovata-Sighisoara-Alba Iulia-Deva-Arad vreo 900 km in 3 zile.In cazul asta ma retrag daca e timp lung si distanta mica.Daca tot vreti tura si este timp faceti si Delta si defileul Dunarii de unde se poate in sud. nici o problema, de acord. atunci, de la bacau->braila->delta->constanta, si inapoi prin sudul tarii pe malu' dunarii. asa e bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Am si eu o propunere asemanatoare....baga un ochi la mine in semnatura si poate incropim ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 .... dar ce cauta topicul la chopperisti? ai scris aici, pt ca vrei sa fie o plimbare numai pt cei cu choppere si cruisere? daca da, e bun locul.....daca nu, poate il muta cineva la "intalniri, evenimente, excursii".....no offence. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Februarie 21, 2009 Autor Share Postat Februarie 21, 2009 .... dar ce cauta topicul la chopperisti?ai scris aici, pt ca vrei sa fie o plimbare numai pt cei cu choppere si cruisere? daca da, e bun locul.....daca nu, poate il muta cineva la "intalniri, evenimente, excursii".....no offence. daca te uitai sa vezi ce am poate vedeai ca am o yamaha virago xv535 2yl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 daca te uitai sa vezi ce am poate vedeai ca am o yamaha virago xv535 2yl La naiba,conteaza ce mobra ai? Sa ne adunam si sa mergem,sa ne simtim bine,asta-i scopul.Eu nu tin cont deloc de asta...intr-un fel toti santem in aceiasi oala cum s-ar spune.Pasiunea ne leaga aici pe toti indiferent de ani,motor sau potential de oricare ar fi el.Cei care fac aceste diferente sau nu le place in comunitate sa se dea singuri,e dreptul lor.Si eu ma mai dau singur cand vreau sa fiu singur.Dar de obicei mergem in grupulete.Enduristi,vitezani,choperisti si care mai sant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 e faina tura...sincer m-as baga si eu..dar la mine merge cam prin august si nu la mai mult de 1 saptamana!!daca te razgandesti la data si la timpul in care vrei sa o faci o sa urmaresc topicul.TKS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moromete Postat Februarie 21, 2009 Autor Share Postat Februarie 21, 2009 (editat) daca doream numai chopper-isti spuneam de la inceput. am specificat ca am virago numai dupa comentariul "acid" al personajului. personaj pe care se pare ca-l intereseaza mai mult "stilul" decit excursia care am de gind sa o fac. eu m-as bucura sa fie doritori din orice clasa de motoare caci excursia conteaza si nu ce are fiecare. Editat Februarie 21, 2009 de moromete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 mai baiatule.....n-a fost acid deloc comentariul meu....tocmai de aia am spus "no offence".... si da, am vazut ca ai virago..... dar tosusi, inca cred ca e un topic de "intalniri, evenimente, excursii"...... La naiba,conteaza ce mobra ai? Sa ne adunam si sa mergem,sa ne simtim bine,asta-i scopul.Eu nu tin cont deloc de asta...intr-un fel toti santem in aceiasi oala cum s-ar spune.Pasiunea ne leaga aici pe toti indiferent de ani,motor sau potential de oricare ar fi el.Cei care fac aceste diferente sau nu le place in comunitate sa se dea singuri,e dreptul lor.Si eu ma mai dau singur cand vreau sa fiu singur.Dar de obicei mergem in grupulete.Enduristi,vitezani,choperisti si care mai sant... .....pai tocmai de aia suntem diferitzi.....ce am face daca am fii toti la fel?...... ma rog...treaba voastra...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Tinand cont ca suntem din Hunedoara, ar fi frumos sa ne intalnim la o bere si sa povestim mai pe indelete. Eu am fost si asta-vara prin tara si acum doi ani, asadar cred ca am avea ce povesti. Astept un telefon la numarul: 0726169889, Eddy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 (editat) Cred ca glumesti,nu?Ce naiba sa fac 3 saptamani cu 1500km?Anul trecut facui cu tot cu stat la mare 5 zile 2400 km in 14 zile...doar nu mergem in tabara ce naiba? De 1 Mai am facut Arad-Oradea-Satu Mare-Sighet-Bistrita-Sovata-Sighisoara-Alba Iulia-Deva-Arad vreo 900 km in 3 zile.In cazul asta ma retrag daca e timp lung si distanta mica.Daca tot vreti tura si este timp faceti si Delta si defileul Dunarii de unde se poate in sud. E putin cam offtopic.Scuze.Daca tot ai pomenit de Delta Dunarii poate organizezi intilnirea de "hodorogi" pe undeva prin Delta.In zona sunt multi "pensionari"pe motocicleta si ar fi incintati sa organizeze ceva.Si ca sa fim si on topic ,se poate lega cu o mare tura prin tara.De unde o iei tot iese o mare tura.Exemplu:Bucuresti,sensul acelor de ceasornic pe la extremitatile tarii,Galati,bac,Tulcea,Delta(Murighiol cu un mare camping,barci,etc).De unde o iei faci un mare ocol si te opresti in Delta.E numai o propunere.Bunu. Editat Februarie 25, 2009 de HondaSan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana A Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Ma primiti si pe mine (sunt incepatoare)? Pana la urma cat dureaza? D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoo_in Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 ... intilnirea de "hodorogi" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dana A Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Tocmai mi s-a atras atentia ca ar trebui totusi sa fac intai mai multe drumuri scurte si abia apoi sa ma gandesc sa merg la un drum atat de lung. Asa ca retrag cele spuse mai jos. D P.S.: Sorry, nu aparea butonul de Edit pentru postul initial. Ma primiti si pe mine (sunt incepatoare)? Pana la urma cat dureaza? D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aradu_boy Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 E putin cam offtopic.Scuze.Daca tot ai pomenit de Delta Dunarii poate organizezi intilnirea de "hodorogi" pe undeva prin Delta.In zona sunt multi "pensionari"pe motocicleta si ar fi incintati sa organizeze ceva.Si ca sa fim si on topic ,se poate lega cu o mare tura prin tara.De unde o iei tot iese o mare tura.Exemplu:Bucuresti,sensul acelor de ceasornic pe la extremitatile tarii,Galati,bac,Tulcea,Delta(Murighiol cu un mare camping,barci,etc).De unde o iei faci un mare ocol si te opresti in Delta.E numai o propunere.Bunu. Eu cred ca nu ajungeti in delta cu motoarele pt ca o mare parte a drumurilor sunt de PIATRA !!! Am fost eu anu trecut la Pardina si ... am ramas impotmoliti si cu l200 , bine ca am avut troliu !! ganditi-va bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Eu cred ca nu ajungeti in delta cu motoarele pt ca o mare parte a drumurilor sunt de PIATRA !!! Am fost eu anu trecut la Pardina si ... am ramas impotmoliti si cu l200 , bine ca am avut troliu !! ganditi-va bine Pina la Murighiol este un drum superb.Asfalt bun si pentru Pan Europeanul meu.In delta se va merge cu salupele cu motor.Una o pun eu la dispozitie .Propunerea ramine in picioare.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korn_cata Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Salutari din Tm, m-as baga si eu la asa o tura, insa 3-4 saptamani e mult prea mult. Traseul nu e foarte important, insa tare as vrea sa stiu data plecarii si durata vizitei. O sa mai verific postul, pentru eventuale noutati. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Salutari din Tm, m-as baga si eu la asa o tura, insa 3-4 saptamani e mult prea mult. Traseul nu e foarte important, insa tare as vrea sa stiu data plecarii si durata vizitei. O sa mai verific postul, pentru eventuale noutati. bafta A fost o discutie cu motociclisti din Tulcea.Am ajuns la concluzia ca trebuie sa facem o mare intrunire in jud.Tulcea.va asigur ca va fi una din cele mai placute intruniri.Asta avind in vedere atit oameni cit si zona respectiva.Insistati si nu o sa va para rau.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korn_cata Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 A fost o discutie cu motociclisti din Tulcea.Am ajuns la concluzia ca trebuie sa facem o mare intrunire in jud.Tulcea.va asigur ca va fi una din cele mai placute intruniri.Asta avind in vedere atit oameni cit si zona respectiva.Insistati si nu o sa va para rau.Bunu. Moromete spunea la inceputul topicului de o plimbare care incepea din Hd, de-asta am postat. E minunat ca faceti intrunire in tulcea, multa bafta, poate aj si pe-acolo. Daca mai ramane valabila tura despre care s-a vb la inceput, raman in continuare interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate