StefanG Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Care mai e pasionat de supermoto in SB? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
savvertvm Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă am avut xt 125 sm :)) vandut la alba Iulia, planuiesc sa mi iau o vitezana la a2 acm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 6 ore, savvertvm a spus: am avut xt 125 sm :)) vandut la alba Iulia, planuiesc sa mi iau o vitezana la a2 acm Iti dai seama ca ai postat un raspuns la un topic de acum 9 ani si 2 luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 5 ore în urmă Moderatori Share Postat 5 ore în urmă Acum 6 ore, savvertvm a spus: am avut xt 125 sm :)) vandut la alba Iulia, planuiesc sa mi iau o vitezana la a2 acm Buna ziua si tie. Ai putea sa-ti completezi datele de la avatar sa stim cu cine stam de vorba? Ca sa dai buna ziua cand intri intr-o casa noua,am vazut ca e greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Lăsaț omul să-și ia vitezana! O să auzim la știri despre el curând. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 5 ore în urmă Moderatori Share Postat 5 ore în urmă Din partea mea sa-si ia Y2K,dar sa respecte regulamentul forumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 2 ore, Microbec a spus: Lăsaț omul să-și ia vitezana! O să auzim la știri despre el curând. Pare a fi acel specimen, de la scuter la speed... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate