YipMan44 Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 In dorinta de a se strange cati mai multi motoristi si bineinteles de a prinde o vreme macar ca cea din data de 6 februarie 2009, initiez o excursie de o zi la Slanic Prahova (Salina). Si daca tot ajungem pana acolo propun si petrecerea a catorva ore in salina, adica la vreo 230 m adancine, ca face bine la sanatate. Ca ora de plecare as propune ora 10:00 si ca loc, renumitul Arc de Triumf. Ziua, dupa cum am mai zis, una macar ca cea din 6 februarie 2009 cu cel putin 10 .. 15 grade. Si ceva date informative asupra tintei http://www.slanic.ro/poze.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Vreme frumoasa sa fie si merg, dar pana pe 2 martie cica nu sar temperaturile de 7 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 hai maine Daca da, dati nr de tel PM si va sun sa stabilim toate detaliile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Sambata 21.02.2009 20:45 Ploiesti Ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Eu tocmai am dus moto la garaj, se anunta o saptamana de temperaturi negative. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deca Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Buna idee,speram sa vina vremea frumoasa cat mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YipMan44 Postat Februarie 23, 2009 Autor Share Postat Februarie 23, 2009 Dupa cum prezic site-urile de specialitate cel mai probabil, ziua o sa fie sambata 7 Martie 2009. Ce parere aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Meteorologii (indiferent de natia lor) n-o nimeresc nici de pe azi pe maine, pentru 7 martie ai mai mari sanse daca dai cu banul. Eu voi merge cand sare temperatura in timpul zilei de 15 grade, oricand pica asta (sa fiu si liber). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YipMan44 Postat Martie 6, 2009 Autor Share Postat Martie 6, 2009 Se anunta careva pentru maine ?, 7 martie 2009, asta in cazul in care nu ploua. La TV au spus ca maine nu o sa ploua ziua, dar cine stie .... Deci care se baga la o excursie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate