SeTo Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 ce parere aveti de stage 6? as dori sa stiu si eu:) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Ontopic : Bune seturile , un prieten are pe un peugeot speeedfight Stage 6 70 Sport Pro . E undeva la 150 euro pe scooter-attack. Offtopic : NU MAI FACETI PENTRU ORICE TEMA TOPIC NOU ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 sunt bune, daca alea la 130 lei tin 20.000 km, astea tin mai mult. Daca chiar vrei ceva racing ia malossi sau polini, dar daca ti-e la indemana si il iei la pret bun, ia stage 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 stage 6 au site in limba romana www.stage-6.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 eu zic ca sunt super-firma: am vazut un scuter tunat de ei la expozitia moto de la Milano din 2007...era top de top p-acolo! Motorul original era Minarelli orizontal racit cu aer, iar ei il transformasera in motor racit cu apa+multe alte modificari...tot ce se putea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate