Shobolanu' Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 Ma bate gandul sa mai iau o bestiutza. Faza e ca e lovit urat cadrul. De strmb nu e stramb (testat de mecanic) dar are o indoitura urata. Ce parere avetzi , se poate repara? Uite shi poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 Nu se poate repara decat cosmetiza pt dat tepe la altii Daca fost lovit asa tare nu as mai avea incredere in el...chiar daca a ramas in aliniament poate avea fisuri la suduri, tensiuni pe prinderile motorului. ZX9 nu e tocmai trotineta de mers la piata si la viteza mare se poate comporta urat de tot daca are bube in ciclistica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Decembrie 15, 2005 Autor Share Postat Decembrie 15, 2005 Hmmm... shi eu ma gandeam asha dar eram in dubii. Tare imi facea cu ochiul pretzul mic al motorului shi al reparatziei, dar e clar ca nu-i colac in coada de caine. Shi de dat tzepe la altzii...hehehehe, sub demnitatea mea. Merci Axa pt sfat. Ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 Dupa cum arata e la revedere!!! De la 200 in sus se comporta ca un cal care se cabreaza si incearca sa te arunce din sa.Sfatul meu e sa renunti la ea.Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate