ne-ktm Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 Am scris acest topic pentru a va anunta de acuma pe cei care doresc sa participe anul viitor la aceasta competitie combinata cu auto organizata de clubul SO-MOTO-RACING LA BISTRITA.am luat aceasta hotarire deoarece anul viitor nu cred ca va mai exista C.N.RALLY-RAID.federatia de la auto nu ne ofera nimic dar in schimb ne cer de la organizatori inclusiv taxa de albitraj si ei isi freca menta timp de 2-3 zile.cei care au fost anul acesta la rally la Bistrita stiu ca a iesit destul de bine .....Anul acesta sa concurat o singura zi la enduro cross dar anul viitor as dori sa facem doua zile de cursa ...in prima zi intrun sens iar a doua zi invers .CAZAREA pentru toata lumea care nu vrea sa cheltuie multi bani este la cort pentru cei care au,. L a mine in baza de agrement unde este gratis sint dusuri terasa cu discoteca si sezlonguri pentru plaja .Premiul cel mare va fi ........O MOTOCICLETA ,,,,,HUSABERG..450....acum sa nu se bucure cei buni deoarece acest premiu se va cistiga la o tombola ca sa fie egali toti motociclisti ca este A.B.sauC .PLATIND TAXA DE INSCRIERE PRIMESTI UN NUMAR IN DUBLU EXEMPLAR IAR UNUL DINTRE ELE ,FIECARE IL VA INTRODUCE INTRO URNA DE UNDE VA FI EXTRAS IN SEARA FESTIVITATI DE PREMIERE DE CATRE MOTOCICLISTUL CU CEL MAI SLAB TIMP DE LA CLASA ..C..PREMI SI CUPE VOR FI LA TOATE CLASELE DIPLOME PENTRU TOTI PARTICIPANTI ...ASTEPT PARERI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 14, 2005 Share Postat Decembrie 14, 2005 ...sau intrebari. Ce inseamna enduro-cross.?In ce consta concursul?e la fel ca o etapa din CN de enduro?traseu enduro+circuit moto-cross? P.S.Eu o sa fiu cel care extrage din urna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 15, 2005 Share Postat Decembrie 15, 2005 suna f bine! Felicitari Nelu pentru ca ai reusit sa anunti prima cursa din sezonul 2006. @ Cata: vezi ca e concurenta mare pe postul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Decembrie 15, 2005 Share Postat Decembrie 15, 2005 frumos atv-uri primiti? daca da, merg cu spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 15, 2005 Share Postat Decembrie 15, 2005 frumos atv-uri primiti? daca da, merg cu spatele Asta e concurts pe bune man, nu mai e joaca. Cred ca vor fi si ATV-uri, insa de-alea adevarate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ne-ktm Postat Decembrie 15, 2005 Autor Share Postat Decembrie 15, 2005 Daca vor fi si cel putin 5 atv facem C.N.si pentru iei separat de moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 ...sau intrebari. Ce inseamna enduro-cross.?In ce consta concursul?e la fel ca o etapa din CN de enduro?traseu enduro+circuit moto-cross? P.S.Eu o sa fiu cel care extrage din urna Vezi: /index.php?showtopic=28386 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 Asta e concurts pe bune man, nu mai e joaca. Cred ca vor fi si ATV-uri, insa de-alea adevarate. da man, ca al meu o fi virtual te pomenesti da uite aici un pont: de venit viu sigur si s-ar putea sa vin si cu una bucata scula "d-aia adevarata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 cand o sa se desfasoare concursul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 cand o sa se desfasoare concursul??? scrie in titlu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 frumos atv-uri primiti? daca da, merg cu spatele tot din 2006 am introdus in regulament ca, organizatorii etapelor de motocros care doresc sa intruduca clasa quad sunt bineveniti sa o faca..... asa ca aviz amatorilor. cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 ai dreptate sint zapacit am cazut de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mleo Postat Ianuarie 8, 2006 Share Postat Ianuarie 8, 2006 inteleg ca va fi si participare auto, pentru o proba de rally-raid .... daca e asa, ai deja un echipaj inscris , pentru care poti sa si scrii cupa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 poate ma bag si eu cu dominatorul ...sa vad cat de hard e:)traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos.voda Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 tot din 2006 am introdus in regulament ca, organizatorii etapelor de motocros care doresc sa intruduca clasa quad sunt bineveniti sa o faca..... asa ca aviz amatorilor. cip Sa inteleg ca s-a mai actualizt site-ul FRM sau si moto ramane tot o chestie romaneasca, adica folclorica, adica se transmite din gura in gura in ciuda internetului si a abonamentelor la mail-uri cu noutatile de la FRM? Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate