grex Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 super concertul. a fost extraordinar. mi-a placut foarte mult si calatoria. motocicleta mi-a multumit, deh drumuri ff bune, lejere. politia in grecia si in bulgaria este destul de permisiva cu motociclistii, poate si de aia au un trafic destul de fluent. mihail tu erai langa Huidu la un moment dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Iunie 1, 2009 Autor Share Postat Iunie 1, 2009 super concertul. a fost extraordinar.mi-a placut foarte mult si calatoria. motocicleta mi-a multumit, deh drumuri ff bune, lejere. politia in grecia si in bulgaria este destul de permisiva cu motociclistii, poate si de aia au un trafic destul de fluent. mihail tu erai langa Huidu la un moment dat? Nu...sau poate nu l-am remarcat:P Stiam ca ajung si carcotasii....dar nu i-am vazut pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Nu...sau poate nu l-am remarcat:PStiam ca ajung si carcotasii....dar nu i-am vazut pe acolo din echipa,doar Viorel(juke box),Huidu si eu...stiu ca a intrebat cineva daca am venit cu motoarele. a fost DEMENTZA! cel mai tare concert din viata mea! bafta,Hruby! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Iunie 3, 2009 Autor Share Postat Iunie 3, 2009 (editat) Nu prea ne-am intalnit romanii pe acolo. De fapt ce sa zic. eu cel putin nu am reusit sa ma intalnesc in atena nici cu cei cu care am plecat din bucuresti. Ironia face ca ne-am intalnit direct la intoarcere in petromul din vama giurgiu. E drept ca tinusem legatura telefonic, dar de intalnit..nici macar la o bere. Si pe drum ne-au mai salutat niste baieti cu un logan alb care erau opriti pe undeva prin bulgaria. Poate era @skija ...ca el zicea ca se duce cu masina. Eram cam in intarziere fata de program ca sa mai oprim Editat Iunie 3, 2009 de Preacuviosul_Mihail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 sal FANTASTIC, MINUNAT, SUPERB.. etc... @Mihail - nu am fost noi, noi am plecat duminica seara din grecia... Si ca sa va faceti o idee luati de aici: (poze din multime facute de ovidiu iar cele de sus, facute de mine) PS: calatoria alaturi de Ovidiu (Honda Shadow) a fost o placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate