March Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 Iar regula aia cu viteza nu se aplica chiar daca era zona cu limitare ,il pot amenda in cel mai rau caz pt viteza pe motorist daca au avut cu ce i-o masura pe viteza. Daca te-ai fi uitat mai atent la raspunsul vrajitorului din oz, ai fi vazut ca el se referea la legislatia din SUA. Si in mod sigur SUA nu se conduce dupa codul rutier din Romania. Asa ca inclin sa-l crad cand spune ca e mai tare limitarea de viteza decat prioritatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 puteti afla(cu aproximatie) viteza cu care se deplasa motociclistul daca analizati filmuletz-ul (nr. frame-uri / secunda , distanta parcursa de la un frame la altul etc...) eu nu am timp de asa ceva. La prima vedere motociclistul se pare ca a fost surprins de o conserva care nu a intrat brusc in fatza lui. Cred ca motociclistul avea viteza mare, si nu a mai putut evita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderflo Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 sugacii dracu!!! conservarii iadului! ui ma cum trec si nu se opresc nici unii!! cristos ma!!! si ala care-i de vina nici nu se da jos!!! ce jegos!!! incredibil!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate