bodixxl511 Postat Decembrie 18, 2005 Share Postat Decembrie 18, 2005 (editat) am refacut motorul la voshod ( cutie, piston, cilindru noi ) si mi-a stricat un tzaran capacul la magnetou..are o mufa cu 4 fire care intra in ea..shi la mine sunt 3 din ele rupte..instalatzia electrica este data jos.. as vrea sa stiu cum intra firele alea 4 in mufa aia...ca sa pot continua cu restul instalatziei electrice nu am prieteni care sa aiba voshod..nu ma sfatuitzi sa ma uit la alta..ca nu am de unde... si inca ceva: stiti daca se poate pune demaror electric pe ea? ma gandesc sa iau electromotorul de la dezmembrari de pe la o mashina cu capacitate cilindrica mica, baterie de ij..sa o incarc in casa din cand in cand... Editat Decembrie 18, 2005 de bodixxl511 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 18, 2005 Share Postat Decembrie 18, 2005 se poate pune demaror dar este extrem de dificil. la bornele alea iti trebuie un aparat de masura ca sa afli ce e cu ele. Doua sunt de la cititorul electromagnetic, una de la bobina pt aprindere si una de la bobina pt lumini Bornele de la cititor le gasesti in felul urmator:pui aparatul de masura pe 2000 ohmi, pui o sonda la masa si verifici toate cele 4 borne. LA 2 dintre ele tre sa iti indice circuit intrerupt. Apoi masori intre astea 2 = o sonda pe una si o sonda pe aialalta. trebuie sa ai intre ele cam 30 - 40 ohmi. Celelalte 2 le gasesti cu o sonda pusa la masa. pe una trebuie sa iti indice ceva de ordinul sutelor de ohmi si asta ebobina de aprindere, pe aialalta ceva de genul 1 - 2 - 3 ohmi si asta e bobina cae merge la lumini.. Dupa poza aia cu instalatia te prinzi care sunt literele corespunzatoare pe cutia cu electronice. DAca ai nelamuriri spune aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodixxl511 Postat Decembrie 19, 2005 Autor Share Postat Decembrie 19, 2005 mersi mult..o sa incerc..sa vad ce iese...daca e vreo problema..mai intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 daca ai firele originale, alea sunt colorate diferit. In manual gasesti schema, cu culori cu tot. La fel, pe magnetou si pe napolitana sunt pictate niste simboluri (vezi tot in manual). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodixxl511 Postat Decembrie 19, 2005 Autor Share Postat Decembrie 19, 2005 firele originale sunt..insa alea de la magnetou sunt decolorate de la caldura de la motor...oricum am gasit un meseriash care lucreaza shi pe bani putzini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate