Vizitator Painkill3r Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Trebuie neparat sa facem un inventar.... toti vitezanii din alba .. sa lasati o semnatura aici.... (doar cei cu pemis)... restul sa se abtina....................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 (editat) Trebuie neparat sa facem un inventar.... toti vitezanii din alba .. sa lasati o semnatura aici.... (doar cei cu pemis)... restul sa se abtina....................... sa semneze cei care nu pica de 2 ori in 2 saptamani ! si corecteaza topicu ! prezenta nu PREZENZTA Editat Martie 4, 2009 de daniells Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 sa semneze cei care nu pica de 2 ori in 2 saptamani ! si corecteaza topicu ! prezenta nu PREZENZTA ce tari sunteti mqa oameni..:-?? oare s ama trec:-?? revin k nu pot prece prezenta ca nu am buleetinul:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 sa semneze cei care nu pica de 2 ori in 2 saptamani ! si corecteaza topicu ! prezenta nu PREZENZTA PREZENTZA e bine dl Pruteanu? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 in concluzie...in vreo saptamana e gata si mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 vitezanii- adica conditie fizica buna pt alergare viteza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 daa ce de multi vitezisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 e mare burta,numai ce am iesit din iarna slabe sanse de viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 pfff lucru slab sectiuneaasta "Alba" ! no 4 -5 pfff multi ! pana in decembrie poate ne adunam vo 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 pfff lucru slab sectiuneaasta "Alba" ! no 4 -5 pfff multi ! pana in decembrie poate ne adunam vo 20 hai mah a la voi in alba sunt mai multi sau e mare modestia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea46doc Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 lumea e inca amortita dupa o iarna lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyalba Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Sunt multi baieti in Alba mai ales pe vitezane si enduro dar datorita problemelor sunt prea ocupati pt a se semna si la noi in oras cel putin este o mare problema aceea ca nu suntem uniti si fiecare se crede mai bun decat camaradul sau si pt asta ne trebuie mai multe iesiri ,planuri si evenimente organizate. Cel putin eu impreuna cu fratele meu in fiecare sezon ne am implicat si o sa ne mai implicam si toti impreuna sa fim mai uniti si forumul pe judet sa fie mult mai aglomerat de baietii nostri.Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Sunt multi baieti in Alba mai ales pe vitezane si enduro dar datorita problemelor sunt prea ocupati pt a se semna si la noi in oras cel putin este o mare problema aceea ca nu suntem uniti si fiecare se crede mai bun decat camaradul sau si pt asta ne trebuie mai multe iesiri ,planuri si evenimente organizate. Cel putin eu impreuna cu fratele meu in fiecare sezon ne am implicat si o sa ne mai implicam si toti impreuna sa fim mai uniti si forumul pe judet sa fie mult mai aglomerat de baietii nostri.Bafta si asfalt uscat! tu nu cumva aveai un gixxer de 600 galben dak bin imi amintesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyalba Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Nu cred ca zici de Andu el are unu galben cu negru sezonu trecut am fost cu un R1 albastru si cu unu rosu asa cu schimbu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 asa au fost ei pin aiud la suc. am fo si eu de cateva ori la cafeneau aia langa striptis se intalneau baeti acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Sunt multi baieti in Alba mai ales pe vitezane si enduro dar datorita problemelor sunt prea ocupati pt a se semna si la noi in oras cel putin este o mare problema aceea ca nu suntem uniti si fiecare se crede mai bun decat camaradul sau [...] Aceia se numesc Cocalari, ..."care este" Nu pot fi considerati motociclisti, ci posesori de motociclete, in cel mai bun caz... Pot sa ma semnez si io la voi? Ca daca trebe in vreo douaj'cinci de minute de cand dati de stire is prezent acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 ajung si eu akas pe la sf lu aprilie poate o punem deo plimbarik asa mai multi oricum mai vb pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diizzy Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Vreau sa va salut pe toti de aici .. SALUT !! asa .. eu sunt nou .. incepator .. moto cam mare pt mine .. kawa zx7r .. dar ma invat incet incet .. stati sa vad de unde pot atasa o poza .. aa.. da.. sper sa fii mers .. mai multe .. vorbim mai incolo .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 (editat) BINE AI VENIT IN RANDURILE NOASTRE. TREBUIE NEAPARAT SA-TI VAD MOTORU.... SUNTEM DOAR NOI DOI CU ZX7... SI APROPO NU-TI FA PROBLEME CA INCET INCET TE NVETI SI TU PE MOBRA ESTI DIN ALBA? Editat Martie 31, 2009 de Painkill3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Vreau sa va salut pe toti de aici .. SALUT !! asa .. eu sunt nou .. incepator .. moto cam mare pt mine .. kawa zx7r .. dar ma invat incet incet .. stati sa vad de unde pot atasa o poza .. aa.. da.. sper sa fii mers .. mai multe .. vorbim mai incolo .. zilele astea o scoatem si ep kawa de la pregatirea de sezon....coafata...frezata...numai buna de plimbat pe strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Prin Aiud, destul de des veneam eu, Andu, Fredy...veneam la Balint (avea el un SRAD negru cu tribale rosii). A, si...din Huned. care sunteti?...nu de alta dar eu o iau spre Deva destul de des la cate "una scurta" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 sar putea sa te cun stiu ca am fost odata la coroana cu voi crek:D aveam un srad tot ca alu balint doar pe culorile suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Vreau sa va salut pe toti de aici .. SALUT !! asa .. eu sunt nou .. incepator .. moto cam mare pt mine .. kawa zx7r .. dar ma invat incet incet .. stati sa vad de unde pot atasa o poza .. aa.. da.. sper sa fii mers .. mai multe .. vorbim mai incolo .. aaa .. am vrut sa scriu cuvantu ala ce incepe cu z si se termina cu eule .. da' mai bine nu-l scriu astept sa te vad cu motoru in fata caminului(a meu .. nu a tau) la o tzigara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 sar putea sa te cun stiu ca am fost odata la coroana cu voi crek:D aveam un srad tot ca alu balint doar pe culorile suzuki Cred ca stiu...atunci, daca nu ma insel, venise si Oana...o tipa blonda cu un zzr negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Cred ca stiu...atunci, daca nu ma insel, venise si Oana...o tipa blonda cu un zzr negru mda hai mah ca ne stim sin viatza reala nu doar pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate