Sari la conținut

diizzy

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Aiud,Alba Iulia
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Honda Shadow 600
  • Club
    nici unul

Informații profil

  • Motociclete detinute
    A doua

diizzy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, știe cineva cum pot repara un cablu soc la Honda shadow 600? Nu mai sta tras. A doua varianta, dacă are cineva de vânzare.
  2. Salut, am fost la un service și a verificat pompa dacă baga corect și destulă benzina. A lăsat-o sa meargă de câteva ori mai mult timp la ralanti și a mers ok. Când o iau la plimbare pe drum iarăși face aceeași chestie. Câteodată nu mai pornește pana ce închid contactul sau butonul de start/stop și ii dau drumul iar. Să mă duc oare din nou sa verific platinile?
  3. Salut, sunt proaspăt proprietar de Honda 600 1996 dar am următoarea problemă: îmi moare motorul în mers sau pe loc(random). Bateria am verificat-o și e ok. Reușește să întoarcă motorul după ce moare. Am observat în schimb alte lucruri: - cand trag șocul și nu se tureaza k lumea, în scurt timp și moare. Dacă se tureaza k lumea cu șocul tras foarte probabil să nu moară curând. - în mers înainte să moară de tot , întrerupe (mă pune în cap) apoi revine ca și cum nu s-a întâmplat nimic.Apoi în 1-2-3 min face din sau moare. Dacă o las să stea 5-10 min și mă joc iar cu șocul, sunt șanse să revină mersul la normal. -mai sunt dați când încerc să țin mai mult în pic butonul de start și parcă își revine la normal mersul ulterior. I s-a mai întâmplat cuiva? Are cineva vreo idee ?
  4. pune ma acolo kolozsvar la locatie ..

  5. daca ma puteti ajuta : caut o bucata de plastic(nush o cheama) care se afla intre carena stanga si motor. Rolul ei din cate am vazut e sa apere de caldura data de motor. O sa incerc sa fac poza. Zxr 750 `92. Respectiva piesa de plastic vine din partea superioara a carenei si pana aproape in partea inferioara a carenei. Cand am cazut cu ea s-a crapat piesa de plastic si acum ma arde la picior dupa 10-20 min. PM va rog. Multumesc mult!
  6. diizzy

    SE FACE INVENTARUL

    s-a facut cald afara sau mi se pare ? .. oare tine ? vreau sa scot odata waka de la hibernat .. la voi cum e ? a iesit careva la o tura ?
  7. diizzy

    Bursa locala Arad

    Vand manusi Vanucci pentru copii - marimea S - pret 150 lei(le-am cumparat cu 170 lei) Manusile sunt noi(am comandat de pe un site german si nu am stiut ca sunt pentru copii). Pentru info - PM me
  8. diizzy

    BURSA LOCALA

    Vand manusi Vanucci pentru copii - marimea S - pret 150 lei(le-am cumparat cu 170 lei) Manusile sunt noi(am comandat de pe un site german si nu am stiut ca sunt pentru copii). Pentru info - PM me
  9. vezi ca ii zice zxr750 :P .. zx7r se cheama alea din '96 incoace :P

  10. diizzy

    SE FACE INVENTARUL

    eu nu am mai vazut asa motor .. esigur .. nici nu am vazut prea multe .. poti sa faci 1-2 poze te rog ?
  11. diizzy

    SE FACE INVENTARUL

    multumesc de primire de vazut .. nu sunt de vazut k e "batranel" .. o sa vezi .. dar sper sa ma invete incet incet .. sunt din aiud .. dar 90% din timpul meu sunt in alba cu lucru si altele .. si cum zicea si colegul rares .. ff curand sper sa fie gata pentru a iesi .. sper sa ne vedem pe strazi si sa nu radeti de mine am vazut prin alba destul de multe motociclete .. dar aici vad putini oameni .. pacat
  12. diizzy

    SE FACE INVENTARUL

    Vreau sa va salut pe toti de aici .. SALUT !! asa .. eu sunt nou .. incepator .. moto cam mare pt mine .. kawa zx7r .. dar ma invat incet incet .. stati sa vad de unde pot atasa o poza .. aa.. da.. sper sa fii mers .. mai multe .. vorbim mai incolo ..
×
×
  • Creează nouă...