Rolly Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Comanda easyparts.nl. Orice piese originale sau tuning pentru scutere sau maxiscutere. Transportul este de 5 euro + 7 lei posta adaugat la pretul unei comenzi(oricate piese). Nu este comision, doar se imparte transportul de 35 de euro din olanda. Cu cati suntem mai multi cu atat scade transportul. Pentru detalii si comenzi: Y!M anton_rolly www.easyparts.nl Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 as vrea si eu cate ceva, cum iti dam banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 8, 2009 Autor Share Postat Martie 8, 2009 Prin transfer bancar, pe card, in avans. Asa platesc si eu la randul meu celor de la easyparts Haideti care mai doreste sa ajungem la 1 euro de persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Daca nu o sa dati comanda pana o sa am eu banii , dau cu voi ! Bafta - La cati mai multi baieti care vor sa dea comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 cam cand crezi ca o sa dai comanda? ca sa imi fac si eu socotelile .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 9, 2009 Autor Share Postat Martie 9, 2009 Saptamana asta ar fi bine A inceput sezonu si eu cam stau pe bara! Se pare si ca voi la fel. Hai sa le facem sa ne bucuram de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Criza, nu prea mai vor piese ori nu stiu cocalarii de piese de tuning.Oricum, bafta si la cat mai multi baietasi! Poate apelez la tine cand am nevoie de o piesa, asta daca nu gasesc de unde iau iau piese de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wntzzz Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) Unde gasesc si eu un filtru stoc de MBK Booster NG ? stiti vre-un magazin prin ro ? sau pe site-ul asta e ? Editat Martie 11, 2009 de wntzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Unde gasesc si eu un filtru stoc de MBK Booster NG ? stiti vre-un magazin prin ro ? sau pe site-ul asta e ? Doar -Buretele- http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...ype-Yamaha.html Sau cu totul ? http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...leet-Zwart.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 12, 2009 Autor Share Postat Martie 12, 2009 Care mai vrea care mai doreste. Vineri comanda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 ati dat-o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 ati dat-o ? da, a dat-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Maine ii trimit banii sa imi mai adauge si mie niste piese. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 15, 2009 Autor Share Postat Martie 15, 2009 Nu se pot adauga piese dupa ce am dat comanda...imi pare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
socky_06 Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 cand se mai face urmatoarea comanda daca ma hotaresc ar cam trebui sa-mi iau si eu o toba sport dar pana ma hotaresc din care :-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 31, 2009 Autor Share Postat Martie 31, 2009 cum toate piesele au fost expediate si am scapat de griji, cand ne strangem, mai dau comanda. Doar sa cautati oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 cum toate piesele au fost expediate si am scapat de griji, cand ne strangem, mai dau comanda. Doar sa cautati oameni am primit piesele. Rolly e baiat serios apelati cu incredere.(indiferentt de suma).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 chiar daca sunt 17 milioane achitati in avans, nu? :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 da am achitat in avans suma asta mare desi nu te cunosteam dar omenia e omenie asa ca toata increderea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 frate cand dai urmatoarea comanda??? ..ca vreau si eu niste piese pentru aprilia sr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 frate cand dai urmatoarea comanda??? ..ca vreau si eu niste piese pentru aprilia sr Trebuie sa vorbesti cu rolly ... comanda se da cand se strang mai multi nu are o data fixa.. eu am primit piesele e super de treaba rolly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Trebuie sa vorbesti cu rolly ... comanda se da cand se strang mai multi nu are o data fixa.. eu am primit piesele e super de treaba rolly si eu am primit piesele... recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 RECOMAND ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Si eu mi-am primit piesa ! Rolly se tine de cuvant. Baiat serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 deci io ma bag la urmatoarea comanda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate