kawasakimann Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 nu te-am blestemat...nu blestem ca nu sunt baba. Chiar vroiam sa-ti urez sa nu ai probleme cu piesele - fara ironii vorbind. pana la urmma cand se da comanda ca sa stiu ce iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 pana la urmma cand se da comanda ca sa stiu ce iau? cate persoane sunt la comanda asta? cat e comisionul pe persoana? ca ma bag si eu cu ceva piese. Mesaj completat mai vrea careva piese depe easyparts? pe alte topicuri se tot cerea comanda. acuma cand se face, nu mai vrea nimeni? sariti cu comenzile la rolly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Stiti cumva se mai face comanda?Sau s-a facut deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zomahar Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 cati suntem care vrem piese de pe easy ?suntem peste 15 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate