Sari la conținut

Problema Honda VT 600


Postări Recomandate

Am o honda vt 600 la care am vrut sa schimb uleiul. am pornit motorul sa-l incalzesc putin, am scos uleiul, dar cand am scos busonul de umplere am vazut in interiorul motorului, pe capacul din partea dreapta depusa o crema de culoare cafenie.

am demontat si capacele de la axele cu came si acelasi lucru. pe capace, pe interior depusa o mazga(ca o crema) de culoare alb-cafenie. uleiul care m-am scos este curat, culoare buna.

Piesele interioare ale motorului la fel sunt curate. crema aceasta este depusa doar pe capace (sunt din aliaj de aluminiu cred).

 

Va rog sa-mi spuneti si mie va rog daca aveti idee ce este.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, parerea mea este ca de fapt pasta e rezultata din combinarea vaporilor de ulei cu vaporii de apa din condens.............

Asa pateam doar la Dacia 1300, care avand setul uzat, baga foarte multe gaze de carter..........in carter, in perioada rece.

 

GIVRAJ, givraje, s.n. (Auto si aviație) Fenomen meteorologic periculos, având ca efect generarea unui strat de gheață în interiorul carburatorului, strat care împiedică alimentarea cu carburant a motorului Âşi care generează, în cele din urmă, oprirea acestuia. Fenomenul este favorizat de faptul că, la motoarele prevăzute cu carburator, amestecul aer-benzină se formează într-o zonă de depresiune (difuzor) si, în condiții de umiditate atmosferică ridicată si temperaturi relativ scăzute ale carburantului (0-15ï??C), are loc înghețarea, pe pereții difuzorului, a vaporilor de apă prezenți în aerul de admisie. Se foloseÂşte, de regulă, în sintagma givrajul carburatorului. – Din fr. givrage.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...