Schwarz Muller Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) Voi face tot posibilul sa ajung si eu. Asfalt uscat pana atunci... Editat Martie 27, 2009 de Schwarz Muller Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexlink Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 iata niste harti: a campingului (de la intrunirea din toamna) si a zonei campingul este exact sub cetate Ce bine e ca pe prima harta e si gara...ca poate unii venim cu trenul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) mor cu voi de gat Editat Martie 27, 2009 de djeeckx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Martie 31, 2009 Autor Share Postat Martie 31, 2009 LISTA: Dimmu djeeckx Smoky_bad Cristi (nu e forumist dar se prezinta la intalnire) Thunderstorm - indecisa JohnDoe Miriam Bykerkess Lope + cativa "academicieni" posesori de Shadow Kpax Honda - posibil Mirceone M.S.V. Eye from sky Stoeanp + 2 umbraci (speram) Dex Schwarz Muller (posibil) Cum zicea si smoky in pagina anterioara vad ca ne adunam cativa "umbraci". NU UITATI DE PAROLA!!!!! :D Respecte si asfalt uscat!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 mor cu voi de gat Vrei sa spui ca bei cu noi de gat . LISTA:Dimmu djeeckx Smoky_bad Cristi (nu e forumist dar se prezinta la intalnire) Thunderstorm - indecisa JohnDoe Miriam Bykerkess Lope + cativa "academicieni" posesori de Shadow Kpax Honda - posibil Mirceone M.S.V. Eye from sky Stoeanp + 2 umbraci (speram) Dex Schwarz Muller (posibil) Cum zicea si smoky in pagina anterioara vad ca ne adunam cativa "umbraci". NU UITATI DE PAROLA!!!!! Respecte si asfalt uscat!!!!!!! Vezi ca am incredere in tine sa completezi lista in continuare si sa nu uiti pe nimeni. Esti omul meu de baza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexlink Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 LISTA:Dimmu djeeckx Smoky_bad Cristi (nu e forumist dar se prezinta la intalnire) Thunderstorm - indecisa JohnDoe Miriam Bykerkess Lope + cativa "academicieni" posesori de Shadow Kpax Honda - posibil Mirceone M.S.V. Eye from sky Stoeanp + 2 umbraci (speram) Dex Schwarz Muller (posibil) Cum zicea si smoky in pagina anterioara vad ca ne adunam cativa "umbraci". NU UITATI DE PAROLA!!!!! :D Respecte si asfalt uscat!!!!!!! S-au stabilit si alte detalii??...gen "cazare/gazare"(banuiesc ca la cort) sau data mai exacta a intalnirii... Propun ca noi, UMBRACII din BUCURESTI sa ne intalnim si sa mergem impreuna....asa ca daca se poate, cei din lista sa spuna si de unde sunt..ca poate astfel se vor face grupuri mai mici sau mai mare.... si lista sa arate cam asta: x - arad y - sibiu z- iasi ...... eu o sa ma repet: DEX - Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bagabondboy Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Cea mai buna intrunire pe anul asta parerea mea .Spun prezent eu si probabil seful care e tot shadowist "micsimare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 LISTA: Dimmu djeeckx Smoky_bad Cristi (nu e forumist dar se prezinta la intalnire) Thunderstorm - indecisa JohnDoe Miriam Bykerkess Lope + cativa "academicieni" posesori de Shadow Kpax Honda - posibil Mirceone M.S.V. Eye from sky Stoeanp + 2 umbraci (speram) Dex Schwarz Muller (posibil) bagabond boy + seful Smoky sper sa nu ratez pe nimeni in legatura cu cazarea.unde vrem sa facem intalnirea sunt casute + locuri de cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.S.V. Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Noi cei din Academie venim impreuna din Bucuresti...cred ca si la Constanta mai avem ceva Umbraci daca am inteles eu bine. Probabil vom pleca din fata de la Academia Romana in ziua respectiva... si suntem cativa... mai multicei... basca cei care nu sunt umbraci dar nu rateaza astfel de ocazii... Asa ca... daca vreti ne unim si plecam mai multi in gasca dar aveti grija ca sunt ceva intruniri Moto in perioada aceea de inceput al verii... prin tara, si destul de multe. Sa nu ne suprapunem cu altii. O zi faina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Oricum noi s-ar putea sa venim mai multe "marci" nu numai shadowuri.... asa ca sa avem spor la baute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 A vorbit careva dintre voi cu omul din camping? ideea este ca ar trebui sa stie ca venim mai multi.Va spun ca daca nimerim melteni la gratare pe acolo o sa fie cam greu sa ne desfasuram motiv pt care bine ar fi sa rezervam tot campingul. jeff am inteles ca a dat nr de tel la cineva.Suna si vorbeste si anunta-ne cum a ramas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 brici! genu'meu. kesule manca-ti-as vlahu tau, sa nu vii cu hipopotamu ala nou ca ti-l fac supersport mah daca e intrunire de shadow viu cu shadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 (editat) Editat Aprilie 2, 2009 de Kronstadt Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 (editat) A vorbit careva dintre voi cu omul din camping? ideea este ca ar trebui sa stie ca venim mai multi.Va spun ca daca nimerim melteni la gratare pe acolo o sa fie cam greu sa ne desfasuram motiv pt care bine ar fi sa rezervam tot campingul. jeff am inteles ca a dat nr de tel la cineva.Suna si vorbeste si anunta-ne cum a ramas. Pfff... Aproape ca uitasem complet ca mi-a dat Jeff numerele de telefon. Problema e ca nici nu imi mai vad capul de treaba si am uitat sa dau telefon (servici + vreo 3 proiecte pe la facultate). Noroc cu Dimmu si cu tine ca mi-ati adus aminte ca am un PM pe tema asta. Scuze pentru aiureala! Anul trecut cat v-a costat inchirierea spatiului? mah daca e intrunire de shadow viu cu shadow Asa te vrem! Cu Shadow . Editat Aprilie 2, 2009 de smoky_bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 ne-a costat aprox 2500 ron inchirierea .pretul unei casute era de pana in 50 ron/noapte si sunt vreo 30 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 pai daca ar fi 50 lei fiecare casuta si toate ar fi inchiriate de noi ar fi 3000 lei.numai sa fie toate luate de noi .eu zic ca pretul e fff accesibil la casute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 pai daca ar fi 50 lei fiecare casuta si toate ar fi inchiriate de noi ar fi 3000 lei.numai sa fie toate luate de noi .eu zic ca pretul e fff accesibil la casute. Pai da' suntem noi atatia? Hai sa facem o numaratoare estimativa sa stiu cu aproximatie ce ii spun omului cand l-oi suna. Lope, te rog frumos sa imi spui un numar estimativ de "academicieni" care vor veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mustaciosu2007 Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Dupa indelungi discutii cu unii dintre forumisti am pus la cale o intalnire a tuturor posesorilor de Honda Shadow (aici intra toate capacitatile cilindrice care le are Honda Shadow ). Intalnirea speram sa o putem face in Rasnov in campingul unde anul trecut Kronstdat Bikers au tinut intrunirea.(sau asteptam sugestii pt alta locatie daca aveti idei mai bune Data desfasurarii fortelor de Umbraci va fi in al-3-lea weekend din luna MAI! Respecte si asfalt uscat!!!!!!!!!!!! Scuzati GRESALA din Titlul TOPICULUI!!!!!!!!!!!!!! Am si eu o intrebare - in ce consta aceasta intalnire ? .asta asa sa pot sti cu mai multa exactitate daca vin ,daca am de ce sa vin si ce e mai important....daca-mi este permis sa vin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) in primul rand "de ce sa nu ti se permita sa vi???"" da poti sa vi linistit si poti sa mai aduci si prieteni.Am pus la cale intalnirea asta ca sa ne strangem toti "Umbracii" sa facem 1 chef mare mare , sa discutam despre motoarele noastre...sa invatam despre motoarele noastre, etc.Poti sa alegi un motiv din ce am spus eu sau sa iti faci tu un motiv sa vi...acu totul depinde de tine. P.S.smoky da un raspuns mai bun ca al meu ca io nush ce am scris mai sus si se sperie omu asta ca nu vb fff coerent la ora asta:P. Mah din lista cu inscrisi daca vin toti de colo suntem 18 + academicenii.Eu zic ca se poate si mai bine si putem sa ne strangem mai multi!!! Respecte si asfalt uscat!!! Editat Aprilie 3, 2009 de DimmU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 or sa mai vina si oameni din brasov, din Kronstadt bikers si alti chopper-isti asa ca eu zic ca o sa ne adunam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Am si eu o intrebare - in ce consta aceasta intalnire ? .asta asa sa pot sti cu mai multa exactitate daca vin ,daca am de ce sa vin si ce e mai important....daca-mi este permis sa vin . Aceasta intalnire consta, in primul rand, in adunarea tuturor posesorilor de Honda Shadow, indiferent de cilindree si an de fabricatie. Majoritatea ne cunoastem de la topicul dedicat posesorilor acestui model, asa ca am venit cu ideea sa facem o intalnire numai pentru noi, in care sa ne cunoastem si fata in fata, nu numai virtual. Ne intalnim, facem cunoastinta, mancam, vorbim, ne betivanim, mai vorbim un pic , dormim si plecam acasa. De ce nu ti-ar fi permis sa vii? Ai Shadow? DA! Bine ai venit! Te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Academia vine, vine si cu alte marci. Este destul de devreme sa spunem cati dar vom fi 10-15 pe putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Academia vine, vine si cu alte marci. Este destul de devreme sa spunem cati dar vom fi 10-15 pe putin. se pare ca v-a placut mult la Rasnov anul trecut de veniti in numar asa de mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) Dar nu ar fi totusi mai corect si mai bine sa sune fiecare si sa isi rezerve casuta/locul de campat? Poate intervine ceva, iar cineva anume sau chiar un grup sa nu mai poata veni. Ce se intampla atunci? Asadar, fara suparare, nu pot sa il sun pe om sa ii spun sa imi rezerve tot camping-ul fara sa pot garanta pentru toti cei care vor veni. Eu il sun, ii spun ce vreau sa facem si o sa incerc sa gasesc o solutie amiabila ambelor parti astfel incat totul sa fie ok pentru toata lumea. Va tin la curent! P.S. Vorbesc cu omul inclusiv pentru ziua de vineri, 22 mai? Sau numai 23-24? Asa mi se pare cel mai corect. Radu. Editat Aprilie 6, 2009 de smoky_bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 se pare ca v-a placut mult la Rasnov anul trecut de veniti in numar asa de mare. Da, eu nu am fost anul trecut, dar baietii au numai vorbe de lauda. Din cate imi aduc eu aminte si anul trecut tot cam atitia au fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate