JCDenton Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) Am nevoie sa identific numele piesei cu numarul 11 din schema de la link-ul de mai jos: http://www.bikebandit.com/assets/schematic.../SU0083_006.gif S-ar numi "contact breaker cover", pe limba noastra cum vine? Multumesc. Editat Martie 13, 2009 de jcdenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Capac intrerupator contact ? Sa stii ca cei care aduc piese sau le vand se descurca si daca le dai schema si le zici vreau 11...fara traduceri din care oricum nu o sa inteleaga nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 13, 2009 Autor Share Postat Martie 13, 2009 Pai da... dar trebuie sa stiu si eu ce cer Piesa respectiva nu trebuie sa fie noua, trebuie sa nu fie crapata ca cea pe care o am acum. Vroiam sa stiu cum ii spune ca sa pot cere la dezmembrari. Multumesc de informatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 de ce nu pui tu o poza cu piesa ta crapata sau cum e acum!!e mult mai usor de identificat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 capac aprindere sau capac ruptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 14, 2009 Autor Share Postat Martie 14, 2009 (editat) Poza in timp ce motorul mergea: Editat Martie 14, 2009 de jcdenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 nu poti sa le zici : vreau capac motor partea dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate