LinX Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Dupa cum anuntasem si la "Intalniri, excursii", urma sa plecam - io si Alex (b374) - inspre Giurgiu, Zimnicea si mai departe. Insa pe la 20 km de Bucuresti mergand spre Giurgiu, cand am tras pe dreapta sa-mi pun costumul de ploaie, cineva ne-a avertizat ca in Giurgiu deja s-a asternut zapada. Asa ca am facut cale intoarsa si am decis sa ne incercam norcul spre Harsova, Cernavoda... Si am avut noroc pana la urma. Vant puternic in anumite zone, de mergeam inclinati la 15 grade cu motorul ca sa tinem linia si cam frigul atunci cand soarele intra in nori, dar cand iesea totul era perfect. In rest drumuri aproape pustii si multe locuri ferite de lume. Cea mai interesanta bucata de drum mi s-a parut coboararea dinspre Harsova spre Cernavoda, prin Topalu, Capidava. Harsova_14.03__traseu_.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Martie 18, 2009 Autor Share Postat Martie 18, 2009 (editat) In caz ca se intreaba cineva ce cauta acest topic la "intalniri moto", ei bine, pe de-o parte e neatentia mea cand am postat, pe de alta parte e durerea in cot a administratorilor acestui forum, care nu s-au obosit sa imi raspunda la mesaje (nici acum, nici cu alta ocazie). Am incercat sa ii contactez in toate modurile posibile, dar se pare ca asta e forumul nimanui... Editat Martie 18, 2009 de LinX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 In caz ca se intreaba cineva ce cauta acest topic la "intalniri moto", ei bine, pe de-o parte e neatentia mea cand am postat, pe de alta parte e durerea in cot a administratorilor acestui forum, care nu s-au obosit sa imi raspunda la mesaje (nici acum, nici cu alta ocazie). Am incercat sa ii contactez in toate modurile posibile, dar se pare ca asta e forumul nimanui... nu conteaza fain e tdm -ul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 tare rau poza cu catelu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 Da, era o ea de fapt. Cum ne-a vazut, a venit langa motoare si jap cu cracii-n sus ) nu conteaza fain e tdm -ul tau Merci, merci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate