kiru650gs Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 salutare motoristi din toata lumea.telea ne-am hotarat sa lasam nevestele ,prietenele si copiile in oras si noi doi adica eu si tovarasul meu prieten,sa ne facem cu o tura pa motoare.ne-am luat 10 zile de conced siam taiat-o...ne-am intalnit la o benzinarie pa la 8 si dai pa cai pa drumuri laturalnice ca avem bugat si dalea ,paci pa unde stam noi.nume nu dam ca starnim invidie printre fratii nostrii romani (din romania).am fost teleleu prin munti noaptea trageam la un camping si dimineata dupa o cafa si uncamel dai la lupta in stanga si dreapta sa vedem cum e prin lume cu motoru...am avut parte si de vreme buna ,norocu nostru asa ca toate erau bune si frumoase mai ales ca singura chestie care conta era ca faceam ceva sa scapam de stressu de toate zilele si uitam cum e in viata de zi cu zi...nu stiu daca ma intelegeti...o sa va pun si niste poze unele mai reusite altele asa si asa ca-s facute cu telefonu.in mare am facut vreo 4000 plus -minus in companie buna .eu va doresc sa va bucurati de poze si sa auzim numai de bine va salut.luni dimineata intalnirea...trezirea ca tre sa plecam la drumpauza de camel carpatifain e la muntenoi nori trec prin varfu munteluicoborand muntele17.JPG]la foc cu niste slana si ''cocs'' am racolat niste preteni care vin si ei...garaju prietenilor meiam tras pa dreapta la o crasma cu cazare...pacilea la un muzeu cu niste moto fabricate de un tip superdestept...motoru asta avea 8 cilindrii si in 1907 o stabilit record mondial cu coapta asta ....216 km/hr pe o plaja mai oameni buni ,a avut nevoie 2 km sa opreasca.totul s-a petrecut pe o plaja si avea o frina pe spate....ca aia de pa vremuri la TOHAN care era pe fata...motoru-i tare ..da atasu..si mai sisi cu asta am incheiat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etzmz Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Cineva a spus :sa nu cheltuti bani pe psihologi ... cumparati o motocicleta si mergeti la ture ca e cel mai bun leac la stres.Tu te ai tinut de sfat. Vad ca si acolo in America Transalpul o fi el batran dar mai face fata . numai bine ,si cat mai multe ture din astea.Multumim pt poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiru650gs Postat Martie 25, 2009 Autor Share Postat Martie 25, 2009 Cineva a spus :sa nu cheltuti bani pe psihologi ... cumparati o motocicleta si mergeti la ture ca e cel mai bun leac la stres.Tu te ai tinut de sfat. Vad ca si acolo in America Transalpul o fi el batran dar mai face fata . numai bine ,si cat mai multe ture din astea.Multumim pt poze. transalpu avea 90000 de km cand pretenu meu la cumparat dar merge si acum ca-n prima zi...el merge mult off-road asa ca isi face treaba si pe strada si pe coclauri...mersi de vizita si ma bucura aprecierile tale,bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KioN Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 He he cam verde treaba pe la voi sau pozele sunt ceva mai vechi. Buna treaba ati facut voi acolo. Daca aveti drum prin Chicago cu motoarele da un pm.Mai am un prieten cu gs si amandoi mai iesim la cate o plimbare. Uite aici o poza din week-endul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiru650gs Postat Martie 25, 2009 Autor Share Postat Martie 25, 2009 He he cam verde treaba pe la voi sau pozele sunt ceva mai vechi. Buna treaba ati facut voi acolo. Daca aveti drum prin Chicago cu motoarele da un pm.Mai am un prieten cu gs si amandoi mai iesim la cate o plimbare. Uite aici o poza din week-endul asta era de labor day weekend ,am fost 10 prin new england si la finger lakes in upstate ny ,noi stam in connecticut...pe la chicago nu prea avem drum da sper sa mergem la bmoa rally in johnson,tennesse in iulie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Frumos!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Salut. Frumoasa tura ,si pozele sunt tari... Bafta si km fara nr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiru650gs Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 Salut. Frumoasa tura ,si pozele sunt tari... Bafta si km fara nr... mersi si tie la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KioN Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 (editat) era de labor day weekend ,am fost 10 prin new england si la finger lakes in upstate ny ,noi stam in connecticut...pe la chicago nu prea avem drum da sper sa mergem la bmoa rally in johnson,tennesse in iulie... S-ar putea sa ajungem si noi pe acolo asa ca poate bem o bere... la butoi Editat Mai 2, 2009 de KioN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiru650gs Postat Mai 13, 2009 Autor Share Postat Mai 13, 2009 S-ar putea sa ajungem si noi pe acolo asa ca poate bem o bere... la butoi da si tu un telefon daca santeti prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Bravo ! Faina tura ati facut ! Cat imi doresc sa ajung cu motorul p-acolo . . . ; si ce peisaje . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate