mosaad Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 (editat) Eu sunt mai nou ca membru pe site-ul asta si voi probabil ca va stiti majoritatea.Dar cred ca o initiativa din asta ar fii binevenita respectiv un mesaj ceva si topicul asta sa ramana ca o agenda cu id-ul de inregistrare si eventual numele celor care sunt din judet ca de:vine caldura si poate ne adunam odat' ca e mai simplu p'aci p-aproape.Daca vi se pare aiurea ideea spuneti-mi,mai subtil sau mai pe fata,ca sa nu fiu penalu' site-ului! si incep io (sper sa nu fiu si singurul) -Iulian Roncea -Eforie Sud Editat Ianuarie 9, 2006 de mosaad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Ianuarie 9, 2006 Share Postat Ianuarie 9, 2006 vezi ca in constanta exista club moto. ia legatura cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mosaad Postat Ianuarie 9, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2006 Boda proste!am auzit de Black Sea Riders da' nu au site-ul gata si nush pa nimeni altcineva...daca e vrunu' care vede mesaju' dati de stire Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 vezi ca in constanta exista club moto. ia legatura cu ei. mai bine fara ei !!!! Eu sunt mai nou ca membru pe site-ul asta si voi probabil ca va stiti majoritatea.Dar cred ca o initiativa din asta ar fii binevenita respectiv un mesaj ceva si topicul asta sa ramana ca o agenda cu id-ul de inregistrare si eventual numele celor care sunt din judet ca de:vine caldura si poate ne adunam odat' ca e mai simplu p'aci p-aproape.Daca vi se pare aiurea ideea spuneti-mi,mai subtil sau mai pe fata,ca sa nu fiu penalu' site-ului! si incep io (sper sa nu fiu si singurul) -Iulian Roncea -Eforie Sud ..buei! tot vad un minsk rosu la intrare in eforie sud dinspre tuzla,stai cumva acolo?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate